90+6’DA 2 PUAN KAÇTI

Okuduğunuz haber
HASTALARA MORAL VERDİ, DUA ALDI

EĞİTİM CAMİASINI ÜZEN HABER!

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    HASTALARA MORAL VERDİ, DUA ALDI

HASTALARA MORAL VERDİ, DUA ALDI

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan Hitit üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

SAĞLIK      21 Mart 2022 - 14:08     0

HASTALARA MORAL VERDİ, DUA ALDI

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan Hitit üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği hasta ziyaretinde hastalar ile tek tek ilgilenen Milletvekili Ceylan, hasta ve yakınları ile sohbet etti.

Çalışmalarından fırsat buldukça hastaneyi ziyaret ederek hastaların duasını almayı kendine düstur edinen milletvekili Ceylan,bugünde hastaneye giderek, hasta ve yakınlarını ziyaret ederek onların duasını almayı ihmal etmedi.

Her zaman hemşehrileri ile bir arada olmaya gayret gösterdiğini dile getiren Milletvekili Ceylan, "Çorum'da ve ilçelerimizde vatandaş ve esnafımızın yanı sıra hastanelerde tedavi gören hemşehrilerimizi de ziyaret etmeye gayret gösteriyorum. Hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanındayız. Allah burada yatan hastalara en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin" dedi.

Tedavileri devam eden hastaları odalarında ziyaret eden milletvekili Ceylan, kendilerinden veya yakınlarından tedavilerinin durumu hakkında bilgi aldı.

Hastalara ve yakınlarına acil şifalar dileğinde bulunan Milletvekili Ceylan, hastane hizmetlerinden ve personelinden memnun olup olmadıklarını sordu.

Hasta ve hasta yakınları Milletvekili Ceylan'ın ziyaretinden mutlu olduklarını ve bunun kendileri için ayrı bir moral olduğunu dile getirdiler.

Hastanede gördükleri ilgiden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, bu imkanları sunan baştan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olmak üzere emeği geçen herkese her zaman dua ettiklerini söylediler.

Hastalara istek ve temennilerini soran Milletvekili Ceylan, hastaların isteklerini tek tek not alarak hastaneden ayrıldı.

Milletvekili Ceylan'a hastane ziyareti sırasında, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek Kalite Müdürü İsmail Yalçın ve Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Barış Taşdemir eşlik etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ