ORTAKÖY'DE SEYİRTEPE AYDINLANIYOR

Okuduğunuz haber
HAYIRSEVER MİLLETVEKİLİ BİR ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

KİNİNİZDE BOĞULUN, ÖFKENİZDEN GEBERİN

Anasayfa   /    Siyaset    /    HAYIRSEVER MİLLETVEKİLİ BİR ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

HAYIRSEVER MİLLETVEKİLİ BİR ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’daki engelli vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

SİYASET      25 Ocak 2023 - 12:06     0

HAYIRSEVER MİLLETVEKİLİ BİR  ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’daki engelli vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Çorum’da Ulukavak Mahallesinde ikamet eden Abdullah Karakuş’a talep edilen akülü aracı temin edilerek hemen teslim edildi.

Yapılan telefon bağlantısı ile engelli vatandaş ve ailesi ile görüşen Milletvekili Ceylan, onlarla sohbet ederek her zaman engelli vatandaşların yanında olmaya ve desteklerine devam edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde engelli vatandaşların hayatın her alanında ve her koşulda yaşam standartlarını ve hayat kalitesini yükseltmek için 20 yıldır çalıştıklarını belirten Milletvekili Ceylan, “İyilik yapmak dinimizin bir emri olup, insana, hayvana, bütün canlılara yapılan iyilikte sevap vardır. İnsan kainatta diğer varlıklardan üstün yaratılmıştır. Bir takım fiziki engellere sahip olması onun bu üstünlüğünden bir şey eksiltmemektedir. Peygamberimiz (S.A.V.) engelli sahabelere özel ihtimam göstermiştir. Toplumumuzda bulunan engelli kardeşlerimize hassasiyet gösterelim.” dedi.

Vatandaşların yanlarında olmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya, huzur ve refahlarını artırmaya devam edeceklerine vurgu yapan Milletvekili Ceylan, “Allah, sizlere sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde sevdiklerinizle bir ömür sürmeyi nasip eylesin. Bir engelli vatandaşımızın daha engelsiz bir hayat sürebilmesine vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz. Siz değerli ailemizden istediğimiz tek bir şey var. O da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ve bizlerden hayr dualarınızı eksik etmeyin” diye konuştu.

Karakuş ailesi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili Ceylan’a hayır dua ederek, teşekkür ettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ