TAHTASIZ’IN İDİDASI: HİBELİ NOHUT TOHUMUNA HİLE KARIŞTIRDILAR!

Okuduğunuz haber
“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

KADİR GECESİNİ İDRAK EDİYORUZ

Anasayfa   /    Siyaset    /    “HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ikinci dönemine dualar eşliğinde başladı.

SİYASET      04 Nisan 2024 - 16:33     0

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ikinci dönemine dualar eşliğinde başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olarak girdiği seçimlerde yeniden seçilen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bugün ilk olarak Hıdırlık Camii’nde öğle namazını kıldıktan sonra dua etti.

Ardından ise İl Seçim Kurulu’na giden Başkan Aşgın, yeni belediye meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı. Mazbata törenine AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, İl Başkanı Murat Günay, MHP İl Başkanı M. İhsan Çıplak, BBP İl Başkanı Özkan Yandım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurtbaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, partilerin yöneticileri katıldı.

Aşgın, son olarak da Belediye Hizmet Binası’na geldi. Mehter Takımının marşları eşliğinde karşılan Başkan Aşgın, yaptığı konuşmada da kendisine destek verenlere teşekkür etti ve yeni dönem ile ilgili de “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi.

Ardından da Cumhur İttifakında yer alan partilerin il başkanları ve milletvekili Yusuf Ahlatcı birer konuşma yaptılar. Konuşmalardan sonra, okunan dua ile birlikte tören sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ