ESNAFIN TALEBİ HER ZAMAN BİZİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ!

Okuduğunuz haber
HİTİT ESNAF KEFALET 1000. ÜYEYE ULAŞTI

HİTİT ESNAF KEFALET’E 22 MİLYON TL DESTEK

Anasayfa   /    Ekonomi    /    HİTİT ESNAF KEFALET 1000. ÜYEYE ULAŞTI

SON DAKİKA ! HİTİT ESNAF KEFALET 1000. ÜYEYE ULAŞTI

5 yılda 170 milyon lira kredi kullandıran kooperatifin 1000. Üyesi ödüllendirildi

EKONOMİ      28 Eylül 2022 - 12:46     0

HİTİT ESNAF KEFALET  1000. ÜYEYE ULAŞTI

Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 1000. Üyesi düzenlenen bir törenle ödüllendirildi.

Kooperatif merkezinde düzenlenen törene AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Halk Bankası Bölge Müdürü Alparslan Cengiz Şeker, Ticaret Müdürü Fikret Yıldırım, Halk Bankası Sanayi Şubesi Müdürü Fatih Kızıltepe, Hitit esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Erdoğan Çerikci, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Ahmet Şen, Dikici ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık, Mecitözü Esnaf Odası Başkanı Muhammed Öz, Sobacı ve Tenekeciler Odası Başkanı Hasan İlhan, S.S Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı, İşadamı İrfan Yaşar, kooperatif yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Törende ilk olarak söz alan  kooperatif başkanı Erdoğan Çerikci, katılımcılara teşekkür etti.

 

5 YILDA 1000 ÜYEYE ULAŞTIK

2016 yılında 106 üye ile kurdukları kooperatifin geçtiğimiz günlerde 1000. Üyesinin kaydını yaptıklarını açıklayan Erdoğan Çerikci, şu anda da 1007 üyeye ulaştıklarını kaydetti.

 

CEYLAN, HER ZAMAN YANIMIZDA!

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın her zaman kendileri ile birlikte olduğunu söyleyen Erdoğan Çerikci, “Ne zaman ihtiyacımız olsa, sayın milletvekilimiz hep yanımızda oldu. Kendisine tüm esnaf ve sanatkarlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

KAYA VE AŞGIN’A TEŞEKKÜR!

Milletvekili Oğuzhan Kaya’nın da kendilerine her zaman destek olduğunun belirten kendisine de teşekkürlerini ileten Çerikci, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın da esnaf kökenli olması nedeniyle desteğini hep hissettiklerini vurgulayarak teşekkür etti.

 

170 MİLYON KREDİ KULLANDIRDIK

Çerikci, kurulduğundan beri kooperatifin bugün kadar 170 milyon lira kredi verdiğini açıkladı.

Bugüne kadar kendilerine başvuran hiçbir esnafa yok demediklerini ifade eden Erdoğan Çerikci, kendileri aracılığı ile kredi kullanan esnafların da borçlarını ödeme konusunda sıkıntı yaratmadıklarını vurguladı. Çerikci, Halk Bankası Bölge Müdürü ve Şube Müdürü ile çalışanlarına da teşekkür etti.

 

ESNAF BİZİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, kooperatif başkan ve yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Esnaf kökenli biri olarak esnafın çağırdığı her yere, her zaman geleceğinin altını çizen Ceylan, her zaman esnafla içiçe, esnafla beraber olduğunu hatırlattı.

Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 1000. Üye sayısına ulaşmasının kendilerini sevindirdiğini anlatan Milletvekili Ceylan, esnaftan gelen sorunları birinci öncelik olarak gördüklerini dile getirdi. Ceylan, AK Parti iktidarının her zaman esnafa her türlü kolaylığı sağlayan bin anlayışa sahip olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından 1000. Üye Burak Karadaş’a ödülü verildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ