DEVLET HASTANESİ İHALE SÜRECİ HIZLANDI

Okuduğunuz haber
HİZMETTE ÇİFTE STANDART ELEŞTŞRİSİ!

KADINLAR, HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    HİZMETTE ÇİFTE STANDART ELEŞTŞRİSİ!

HİZMETTE ÇİFTE STANDART ELEŞTŞRİSİ!

Gelecek Partisi Çorum İl Başkanı Barış Coşgunsu, hizmette Çorum Belediyesi’nin çifte standart uyguladığını söyledi.

SİYASET      27 Mayis 2022 - 12:07     0

HİZMETTE ÇİFTE STANDART ELEŞTŞRİSİ!

Gelecek Partisi Çorum İl Başkanı Barış Coşgunsu, hizmette Çorum Belediyesi’nin çifte standart uyguladığını söyledi.

Barış Coşgunsu, Çomar Barajı’nda kaçak yapı ile mücadeleye başlayan ve 10 adet kaçak yapının yıkımı ile kaçak yapılaşmayla mücadele vurgusu yapan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve ekibinin maalesef konu kendilerine yakın olan şahıslar olunca, kaçak yapı ile mücadelenin ‘aşk ile hizmete’ dönüştüğünü belirtti.

Ayarık Bağları’nda yapı kullanma ruhsatı almış, yol, su ve kanalizasyon için harçların ödeyen vatandaşların toz toprak içerisinde olduğunu ifade eden Coşgunsu, “Fakat söz konusu Çorum’da önemli bir şirketin genel müdürünün kaçak yapısı olunca aşkla hizmet edilmektedir.

Bu yapının altyapı çalışmaları için kesilen asfalt, işlemler bittikten sonra tekrar belediye ekipleri tarafından hiç bir masraftan, onlarca belediye çalışanı, her türlü ekipman, dozer, JCB kepçe, kamyon vb. araç kullanımından kaçınmaksızın yandaş veya kendilerine yakın iş adamı olunca kaçak ile mücadele unutulup, utanmadan sıkılmadan ‘Aşk ile’ her türlü hizmet kaçak yapılara yapılmaktadır” dedi.

Ayarık Bağları ve şehrin diğer bağların tümünün Çorum’un akciğerleri olduğunu dile getiren Barış Coşgunsu, “Bu alanları 18. madde adı altında yeşili katletmeyi, buradaki vatandaşların arsa bütünlüklerini bozmayı, su, kanalizasyon ve yol konularında vatandaşı mağdur etmekten, yandaş ve zengine haksız yere devlet kaynaklarını kullanmaktan bir an önce vazgeçin.

Bu mu sizin sürekli ağzınızdan düşürmediğiniz Hz. Ömer adaletiniz?

Bir şehrin ‘Şehrül Emini’ne yakışıyor mu usulsüz işlem yapmak, yetim hakkı yemek, şehrimizin kaynaklarını har vurup varman savurmak?” diye sordu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ