TAPU YENİ BİNASINA TAŞINIYOR

Okuduğunuz haber
HOŞ GELDİN BEBEKTE 8 BİN 961 AİLEYE ULAŞILDI

BİÇERDÖVER BİÇİM FİYATLARI BELİRLENDİ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    HOŞ GELDİN BEBEKTE 8 BİN 961 AİLEYE ULAŞILDI

HOŞ GELDİN BEBEKTE 8 BİN 961 AİLEYE ULAŞILDI

Sosyal belediyecilikte örnek alınan hizmetleri hayata geçiren Çorum Belediyesi, Hoş Geldin Bebek uygulaması ile ulaştığı 8 bin 961 ailenin sevincine ortak oldu.

YAŞAM      16 Haziran 2022 - 17:55     0

HOŞ GELDİN BEBEKTE 8  BİN 961 AİLEYE ULAŞILDI

Sosyal belediyecilikte örnek alınan hizmetleri hayata geçiren Çorum Belediyesi, Hoş Geldin Bebek uygulaması ile ulaştığı 8 bin 961 ailenin sevincine ortak oldu.

Uygulamaya koyduğu hizmetlerle örnek alınan belediye olan Çorum Belediyesi gönüllere dokuna hizmetlerle Çorumluların yüzünde tebessüm oluşturuyor. Belediye ekipleri Nüfus Müdürlüğünden aldıkları veriler doğrultusunda bebek sahibi olan ailelere ziyarete giderek içerisinde battaniye olan çantalardan hediye ediyor ve göz aydınlığı diliyor

Belediyeciliği doğumdan başlayan bir süreç olarak nitelendiren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Doğumdan sonra çalışama arkadaşlarımız gidip aileyi ziyaret ediyor. Bu ziyaretlere çoğu zaman eşim de bizzat katılıyor. Aileye bebeğinin vatana, millete hayırlı bir evlat olması temennilerini iletiyorlar ve bizlerden de selam götürüyorlar. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 8 bin 961 aileye Hoş Geldin Bebek kapsamında ziyarette bulunduk. Bizim inancımıza göre her bebek rızkıyla gelir, gözünü Çorum’da açan her yavrumuz ailesine olduğu gibi şehrimize de rızık ve bereketiyle geliyor. Rabbim tüm yavrularımıza hayırlı uzun ömürler ihsan etsin. Ailelerine mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ