LÖSEV’DEN FARKINDALIK ÇALIŞMASI!

Okuduğunuz haber
ILIMAN, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ

ERDOĞAN YILMAZ, ESNAF KEFALET BAŞKANLIĞINA ADAY

Anasayfa   /    Siyaset    /    ILIMAN, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ

ILIMAN, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ

Çorumlu Doktor Atila Ilıman, 2023 seçimlerinden milletvekili aday adaylığı için Ankara İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

SİYASET      27 Aralik 2022 - 14:43     0

ILIMAN, MİLLETVEKİLİ ADAY  ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ

Çorumlu Doktor Atila Ilıman, 2023 seçimlerinden milletvekili aday adaylığı için Ankara İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

Uzun yıllar Çorum’da da doktor olarak görev yaptıktan sonra Ankara’ya taşınan Dr. Atila Ilıman, Çankaya Belediyesi’nde İşyeri Hekimi olarak görev yapıyor. CHP Ankara İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Dr. Atila Ilıman, parti genel merkezi tarafından açıklanan aday adaylığı genelgesi doğrultusunda il başkanlığı görevinden istifa ettiği açıkladı.

İstifasını sosyal medya hesabından paylaşan Dr. Atila Ilıman, “Aydınlık yarınlar için sorumluluk alma zamanı diyerek milletvekili aday adaylığı için partimizin genelgesi gereği il başkan yardımcılığı görevimden istifa ettim” dedi.

Ilıman’ın Çorum’dan mı, yoksa Ankara’dan mı aday adaylığı başvurusunda bulunacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ