50 YILLIK KALAYCI USTASINI KAYBETTİK

Okuduğunuz haber
İSKİLİP BİR KAMBURUNDAN KURTULUYOR

SUNGURLU YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR

Anasayfa   /    İLÇELER    /    İSKİLİP BİR KAMBURUNDAN KURTULUYOR

İSKİLİP BİR KAMBURUNDAN KURTULUYOR

YÜKSEKOKUL BİNASI 2023’TE YAPILACAK!

İLÇELER      31 Aralik 2022 - 13:09     0

İSKİLİP BİR KAMBURUNDAN KURTULUYOR

İskilip İlçesi’nde yıllardır kanayan yara haline gelen Meslek yüksekokulu inşaatının tamamlanması ile ilgili yaşanan gelişmeyi Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ilçe halkıyla paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde İskilip İlçesi’ni ziyaret eden Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Ali Sülük ile birlikte yapımı bir türlü tamamlanamayan İskilip Meslek Yüksekokulu binası inşaatını da inceledi. İncelemeler sırasında ilçe halkının “Bu cenazeyi Allah aşkına ortan kaldırın” diye sitemleriyle karşılaşan Milletvekili Kaya, Meslek yüksekokulu ile ilgili yaşanan gelişmeyi açıkladı.

Okul inşaatının tamamlanması konusunda kendisinin bizzat yakından ilgilendiğini anlatan Milletvekili Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na konuyu ilettiğini ve kendisinin de Spor Toto Teşkilatı parafından inşaatın tamamlanmamı için gerekli talimatları verdiğini açıkladı. Yaklaşık 30 milyon TL’ye mal olacak olan inşaatın bedelinin spor toto tarafından karşılanacağını, yapımının ise İl Özel İdaresi aracılığı ile gerçekleştirileceğini vurgulayan Milletvekili Kaya, 2023 yılında inşaatın tamamlanarak, Üniversiteye tahsisinin yapılabileceğini belirtti. Kaya’nın bu sözleri ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ