BELEDİYE RİSKLİ BİNALARI DENETLİYOR

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’E 100. YIL CEVİZ ORMANI!

KAÇAK SİGARA OPERASYONU!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    İSKİLİP’E 100. YIL CEVİZ ORMANI!

İSKİLİP’E 100. YIL CEVİZ ORMANI!

İskilip Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. Yılında “Yüzüncü yıl Ceviz Ormanı” kuruldu.

İLÇELER      03 Mart 2023 - 11:45     0

İSKİLİP’E 100. YIL CEVİZ ORMANI!

İskilip Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. Yılında “Yüzüncü yıl Ceviz Ormanı” kuruluyor.

Belediye Başkanı Ali Sülük, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde müjdeli haberini verdiği Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen, Erenler Mahallesi’nde bulunan mülkiyeti Belediyeye ait atıl durumdaki 29 dönümlük arazide öncelikle teraslama yöntemi yapılarak uygun koşullar sağlandığını belirtti.

İlk etap olarak meclis üyeleri Hatun Çam, Murat Kiraz ve Belediye personelleriyle arazi koşullarına uygun 1000’nin üzerinde Ceviz Fidanını toprakla buluşturduklarını açıklayan Başkan Ali Süyük, “Bilindiği üzere göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi yeşillendirmek ve ağaçlandırmak için çalışmalar yaptık ve yapacağız. Cumhuriyetimizin yeni 100 yılına yakışır “Yüzüncü Yıl Ceviz Ormanı” İlçemize Hayırlı ve Uğurlu olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ