ARANAN 26 KİŞİ YAKALANDI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE BULUNAN AFET KONUTLARI DEPREMZEDELERE TAHSİS EDİLECEK

TORUN’DAN YENİ BAŞKANA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    İSKİLİP’TE BULUNAN AFET KONUTLARI DEPREMZEDELERE TAHSİS EDİLECEK

İSKİLİP’TE BULUNAN AFET KONUTLARI DEPREMZEDELERE TAHSİS EDİLECEK

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, İskilip çıkışında bulunan Afet konutlarında incelemelerde bulundu.

İLÇELER      22 Subat 2023 - 12:01     0

İSKİLİP’TE BULUNAN AFET KONUTLARI DEPREMZEDELERE TAHSİS EDİLECEK

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Doğan Uçar, Belediye Meclis Üyeleri Hatun Çam ve Murat Kiraz’la İskilip çıkışında bulunan Afet konutlarında incelemelerde bulundu.

Afet konutları 2005 Yılında İskilip’in Karaağaç köyünde meydana gelen yangın dolayısıyla afetten zarar gören köylüler için yapıldı. Ancak bu güne kadar yapılan dairelere hiç taşınan olmadı. Başkan Ali Sülük, bu konutların kısa sürede tadilatını yapıp misafir depremzedelere tahsisini sağlayabileceklerini belirtti.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “2005 Yılında Karaağaç Köyü yangınında zarar gören, köy sakinleri için inşa edilen ancak hiç taşınılmayan, 6 Blok, 48 daireden oluşan binaların onarım, tadilat yetkisi tarafımıza verildiğinde buradaki tadilat işlerini hızla yapıp depremzede vatandaşlarımıza geçici olarak tahsis edebiliriz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ