CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ BU ÜLKENİN SİGORTASI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE DOLU DOLU FESTİVAL!

BEYOĞLU YAYLASI ŞENLENDİ

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    İSKİLİP’TE DOLU DOLU FESTİVAL!

İSKİLİP’TE DOLU DOLU FESTİVAL!

2. DOLMA FESTİVALİ 26-28 AĞUSTOS'TA

KÜLTÜR-SANAT      15 Agustos 2022 - 12:36     0

İSKİLİP’TE DOLU DOLU FESTİVAL!

İskilip Belediyesi’nce her yıl kesintisiz yapılan, geleneksel hale getirilen Dolma, Turşu ve Çilek Festivali 26-27-28 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Festivalin sunuculuğunu ünlü manken ve sunucu Nilay Dorsa yapacak.

İskilip’te 3 gün sürecek festivalde ünlü sanatçıların konserleri ve güreş organizasyonunun yanında çok sayıda etkinlik organize edildi.

26 Ağustos’taki 1.Gün Etkinlikleri; Şehir Parkındaki açılış konuşmaları ile başlayacak. Dr. Devlet Bahçeli Caddesinde Yöresel El Sanatları Sergisi ve Yöresel Ürünler Pazarının açılışı, Mehteran Konseri, Ankara Seymenleri Halk oyunları, Eski İskilip Çarşısı Nostalji Konseri, Aylin Dinçer Konseri, Havai Fişek gösterileri,

27 Ağustos’taki 2. Gün Etkinlikleri; Sünnet Şenliği, Palyaço gösterileri, Yöresel İskilip Yemekleri Yarışması (İskilip Ev Dolma, Su Kabağı, Yırtma ve Gül Baklavası) İskilip Turşusu Yarışması, 150. Yıl Belediye Logo yarışması ödül töreni, Mahalli Sanatçılar Konseri, Ahmet Şafak Konseri, Havai Fişek Gösterisi

28 Ağustos’taki 3. Gün Etkinlikleri; Dutluk Çayırında eğlenceli yarışmalar ( Halat çekme, Yumurta Yarışması, Çuval yarışması, Yoğurt yeme yarışması, Karakucak Güreşleri yer alıyor.

Festival etkinliklerinin sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik açıdan hareketlilik sağlayacağı değerlendiriliyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ