GENÇ İŞADAMI AHMET NAMLI’DAN MEMLEKETİNİN TAKIMINA DESTEK!

Okuduğunuz haber
İŞYERİNDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

KIRKDİLİM’DE SON IŞIK GÖRÜNDÜ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    İŞYERİNDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

İŞYERİNDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Vatan Nakliyat Sahibi Coşkun Göcen, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

YAŞAM      20 Aralik 2022 - 13:45     0

İŞYERİNDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Vatan Nakliyat Sahibi Coşkun Göcen, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Palabıyık Köyü Muhtarı Önder Göcen’in amcasının oğlu, merhum Lütfü Göcen ile merhume Akgül Göcen’in oğlu, Gönül Göcen’in eşi, Aslı Bal ve Duran Göcen’in kardeşleri, Gülben, İkbal, İlayda, Ela ve Lütfü Göcen’in babaları Coşkun Göcen, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; bugün sabah saatlerinde Kamyoncular Garajında bulunan işyerinde kalp krizi geçiren 50 yaşındaki Coşkun Göcen, olay yerine çağrılan ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merhumun cenazesi 20 Aralık 2022 Salı günü saat 13.00’de Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi’nden alınarak Palabıyık Köyü’nde toprağa verilecek.

KENTİN GÜNDEMİ, Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ