İSKİLİP’TE FESTİVAL COŞKUSU BAŞLADI

Okuduğunuz haber
İYİ PARTİ, ÇORUM’A ÇIKARMA YAPACAK

GÜNDAY TORUNUNU KAYBETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    İYİ PARTİ, ÇORUM’A ÇIKARMA YAPACAK

İYİ PARTİ, ÇORUM’A ÇIKARMA YAPACAK

İYİ Parti Genel Merkezi, bölge illerden parti temsilcilerinin katılımı ile Çorum’da geniş çaplı toplantı ve ziyaretler yapacak.

SİYASET      27 Agustos 2022 - 13:53     0

İYİ PARTİ, ÇORUM’A ÇIKARMA YAPACAK

İYİ Parti Genel Merkezi, bölge illerden parti temsilcilerinin katılımı ile Çorum’da geniş çaplı toplantı ve ziyaretler yapacak.

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 6 ilin katılımı ile Sungurlu’da düzenlenecek olan program netleşti. Yerel yönetimler başkanı ve başkan yardımcılarının katılacağı program 29 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’nın verdiği bilgiye göre; İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı, Muğla Milletvekili Metin Ergun, Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Başkan Yardımcısı, GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, Başkan Yardımcısı Behçet Saatci ve Başkan Yardımcısı Mete Koca 29 Ağustos Pazartesi günü Sungurlu’ya gelecek.

Saat 10:00’da Sungurlu Belediyesini ziyaret edecek olan grup, 10:30’da esnaf ziyareti gerçekleştirecek. Saat 12:00’de ise mesire alanında basın açıklaması ve yerel yönetimler istişare toplantısı gerçekleştirilecek.

Amasya, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Tokat ve Yozgat illerinden katılımın sağlanacağı toplantıda, il başkanları, bölge milletvekilleri, bölge belediye başkanları, yerel yönetimler il ve ilçe başkan yardımcıları ve bütün belediye meclis üyeleri katılacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ