ORUÇLARINI 3 DAKİKA ERKEN AÇTILAR

Okuduğunuz haber
İYİ PARTİLİLER, DÖRT BİR KOLDAN SAHADA!

BÖLGENİN EN MODERN HAYVAN HASTANESİ AÇILIYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    İYİ PARTİLİLER, DÖRT BİR KOLDAN SAHADA!

İYİ PARTİLİLER, DÖRT BİR KOLDAN SAHADA!

İYİ Partililer, Çorum’da seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

SİYASET      27 Mart 2024 - 13:21     0

İYİ PARTİLİLER, DÖRT BİR KOLDAN SAHADA!

İYİ Partililer, Çorum’da seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

31 Mart seçimleri öncesi bir yandan esnaf ziyaretlerini sürdüren İYİ Partililer, diğer taraftan da ilçe ve köy ziyaretlerini aksatmıyor.

İl Başkanı Erkan Yıldız ve Seçim Komite Başkanı Orhan Polat’ın önderliğinde seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Partililer, 31 Mart’ta çalışmaların meyvesini almak istiyor.

MERAL AKŞENER 29 MART’TA ÇORUM’DA

İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, esnaf ziyaretlerine iftardan sonra da devam ederken, İl Genel Meclisi Üyesi adayları köylerde, belediye meclis üyesi adayları da kent merkezinde dört bir koldan saha çalışmasını sürdürüyor.

Genel Başkan Yardımcılarını ve milletvekillerini ardı ardına Çorum’da ağırlayan İYİ Partililer, 29 Mart Cuma günü Çorum’a gelecek olan Genel Başkan Meral Akşener için de hazırlıkları sürdürüyor.

ERTEKİN, KAHVEHANELERİ BOŞ BIRAKMIYOR

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, beraberinde parti yetkilisi Necati Burak Peker ve Belediye Meclis Üyesi adayı Hakan Kaynar ile birlikte iftar sonrası Yazı Çarşı’da bulunan kahvehaneleri ziyaret etti.

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI GENÇLERLE SOHBET ETTİ

Belediye Meclis Üyesi adayları Süleyman Arda Afat, Menekşe Fakı ve Hülya Erikli de cafe, restauarant ve çay bahçelerini ziyaret ederek gençlerle sohbet etti.

İYİ Partililer, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde halkın desteğini talep ederek, “hep birlikte Çorum’u İYİ’leştirelim” dediler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ