VERGİ DAİRESİNDE KREDİ KARTIYLA ÖDEME İMKANI!

Okuduğunuz haber
KAÇAK AVCILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

KALE’NİN KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ İÇİN İRTİBAT OFİSİ KURULDU

Anasayfa   /    Gündem    /    KAÇAK AVCILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

KAÇAK AVCILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

OBRUK’TA 10 BİN METRE KAÇAK BALIK AĞI ELE GEÇİRİLDİ

GÜNDEM      20 Mayis 2022 - 13:31     0

KAÇAK AVCILARA  GÖZ AÇTIRILMIYOR

Çorum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, av yasağına rağmen barajlarda balık avlayanlara yönelik sıkı bir şekilde çalışmalar yürütüyor.

Çorum İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı, İskilip İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Tarım Müdürlüğü personelince, “İç Sularda Avlanma Yasaklarına Uyulup/Uyulmadığı ve Kaçak Avlanma Yapılıp/Yapılmadığı” hususlarının kontrolü maksadıyla Obruk Barajı ve Seydim Göletinde denetim yaptı.

Yapılan denetim ve kontroller sonucu, Obruk Barajına bırakılan 10 adet yaklaşık 10 bin metre uzunluğunda balık ağı ele geçirildi.

İcra edilen faaliyetlerde Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı personelince vatandaşlara Su Ürünleri Kanunu, Çevre Kanunu, Hayvan Koruma Kanunu, Kara Avcılığı Kanunu, Orman Yangınları, Anız Yakma konularında ve “HAYDİ” uygulaması hakkında bilgi verdiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ