TOKİ SAKİNLERİ, TAHTASIZ’A DERT YANDI

Okuduğunuz haber
KAFKAS KÜLTÜR DERNEĞİ İYİ PARTİ HEYETİNİ AĞIRLADI

ZANAATKARLAR’DA YÖNETİME GÜVEM TAM!

Anasayfa   /    Siyaset    /    KAFKAS KÜLTÜR DERNEĞİ İYİ PARTİ HEYETİNİ AĞIRLADI

KAFKAS KÜLTÜR DERNEĞİ İYİ PARTİ HEYETİNİ AĞIRLADI

İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin ve beraberindeki parti yöneticileri, Çorum Kafkas Kültür Derneği’nin konuğu oldu.

SİYASET      08 Mart 2024 - 14:58     0

KAFKAS KÜLTÜR DERNEĞİ  İYİ PARTİ HEYETİNİ AĞIRLADI

İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin ve beraberindeki parti yöneticileri, Çorum Kafkas Kültür Derneği’nin konuğu oldu.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Çorum Teşkilatı, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret programı çerçevesinde Çorum Kafkas Kültür Derneği’ni ziyaret ederek dernek yöneticileri ve vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyarete; İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız, parti yöneticileri ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı.

Çerkes vatandaşların sorun ve talepleri hakkında bilgi alan Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, “bizler bu ülkeye barışı, adaleti, huzuru, güzellikleri getirmenin çabasındayız. İşsizliğin, yoksulluğun, adaletsizliğin olmadığı, herkesin yüzünün güldüğü, ezanımız, ay yıldızlı bayrağımız ve ortak değerler etrafından birleştiğimiz güçlü bir Türkiye şartlarına kavuşmak için hepinizin desteğini bekliyoruz. Donanımlıyız, tüm projelerimizi de hazırladık. Yerel yönetimlerde İYİ kadrolarla şehrimizi geleceğe hazırlamak, sorunları çözmek istiyoruz” dedi.

Dernek yetkilileri, Kafkas kültürü, yaşadıkları sorunlar ve talepler hakkında bilgi verdikten sonra nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti heyetine teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ