MUHTARIN OĞLU CANINA KIYDI

Okuduğunuz haber
KARAPIÇAK, İBİK ŞENLİĞİNE KATILDI

FUAT OKTAY ÇORUM’UN ENİŞTESİ OLUYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    KARAPIÇAK, İBİK ŞENLİĞİNE KATILDI

KARAPIÇAK, İBİK ŞENLİĞİNE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, İskilip İlçesi’nin İbik Köyü’nde düzenlenen geleneksel şenlik programına katıldı.

SİYASET      13 Temmuz 2022 - 12:00     0

KARAPIÇAK, İBİK ŞENLİĞİNE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, İskilip İlçesi’nin İbik Köyü’nde düzenlenen geleneksel şenlik programına katıldı.

İskilip İbik Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği, İbik Köyü Muhtarlığı'nın ev sahipliğini yaptığı Geleneksel Yaz Şenliği her yıl olduğu gibi bu yılda coşkuyla kutlandı.

İbik Köyü Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel köy şenliğinde vatandaşlarla bir araya gelen Karapıçak, köy halkından yoğun ilgi gördü.

İbik Köyü Küçük Yayla mevkiinde yapılan geleneksel şenliğe, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve İl Başkan Yardımcısı Emin Söğütcü, dernek yöneticileri ve çok sayıda köy halkı ve vatandaşlar katıldı.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, şenlikte piknik yapan vatandaşlarlarla selamlaşıp, onların Kurban Bayramlarını tebrik etti.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden İl Başkanı Karapıçak, Cumhur İttifakına destek isteyerek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Şenlikte bir konuşma yapan Karapıçak, “Bu tür etkinlikler ülkemizin ve Çorum'un birlik ve beraberliği için gerçekten çok önemlidir. Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren ve bizlere ilettikleri nazik davetlerinden dolayı, başta İbik Köyü Dernek Başkanı ve kıymetli yönetimi olmak üzere, bizleri samimiyetle karşılayan Oğuz Boyu tüm İbik Köylü vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Derneklerin amacının birliği bütünlüğü, dostluğu ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu ifade eden Karapıçak, “Bugün burada siz değerli hemşerilerimizin düzenlemiş olduğu şenlikte sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Köylerimiz de bu ve benzeri şenlikler köylülerimizin kaynaşmasına bir kez daha vesile olmaktadır. Böylesine güzel, anlamlı bir şenlik düzenlemiş olduğunuz için sizlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Şenlik, köy ağası seçimi, çekilişler, yöresel etkinlik ve sanatçıların şarkı söylemesi etkinlikleri ile son buldu

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ