İÇİMDEKİ CEVHERİ KEŞFEDİYORUM

Okuduğunuz haber
KARAPIÇAK, YAĞMUR DUASINA KATILDI

KKSM’DEN HIDRELLEZ KUTLAMASI

Anasayfa   /    Siyaset    /    KARAPIÇAK, YAĞMUR DUASINA KATILDI

KARAPIÇAK, YAĞMUR DUASINA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, Bayat İlçesi’nin Akseki Köyü’nde düzenlenen yağmur duasına katıldı.

SİYASET      06 Mayis 2022 - 12:31     0

KARAPIÇAK, YAĞMUR DUASINA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, Bayat İlçesi’nin Akseki Köyü’nde düzenlenen yağmur duasına katıldı.

Bayat’ın Akseki Köyü Derneği tarafından yağışların az olması nedeniyle yağmur duası programı düzenlendi.

Öğlen namazının ardından vatandaşlarla birlikte yağmur ve bereket için dua eden Karapıçak, yapılan duaların kabul olması temennisinde bulundu.

Ellerini semaya açan vatandaşlar yağmur yağması için dua etti. Yapılan yağmur duası sonrası vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Geleneksel hale getirilip, etkinliği düzenleyen herkese teşekkür eden Karapıçak, başta Köy Muhtarı Ali Çakar'a, Akseki Köyü Dernek Başkanı Behlül Demir’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çiftçilerin yüzünün güleceği yağışlara kavuşması dileğinde bulunan Karapıçak, “Allah’ım dualarımızın kabulünü buyursun. Bizler Yaradan Rabbimin merhametine sığındık. İnşallah dualarımız kabul olur ve bu yılki ürünlerimiz bereketli olur” dedi.

Yağmur duası sonrasında vatandaşlarla ve gençlerle uzun süre sohbet eden Karapıçak, vatandaşların istek ve beklentilerini dinledi.

Vatandaşlar yağmur duasına katılan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak’ın aralarında bulunmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ