CEYLAN’DAN ‘AŞI’ ÇAĞRISI!

Okuduğunuz haber
KAVUNCU’DAN KABAŞ’A SERT TEPKİ!

CESURLAR BİR KEZ, KORKAKLAR BİN KEZ ÖLÜR

Anasayfa   /    Gündem    /    KAVUNCU’DAN KABAŞ’A SERT TEPKİ!

KAVUNCU’DAN KABAŞ’A SERT TEPKİ!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, bir televizyon programında gazeteci Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.

GÜNDEM      24 Ocak 2022 - 13:11     0

KAVUNCU’DAN KABAŞ’A SERT TEPKİ!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, bir televizyon programında gazeteci Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.
Kavuncu, yaptığı yazılı açıklamada, Kabaş’ı sözde gazeteci olarak tarif ederken, Erdoğan’a yönelik sözlerini de ahlaksızlık olarak nitelendirdi.
Milletvekili Kavuncu, açıklamasında şu ifadeleri dile getirdi:
“Bir televizyon kanalında Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alan kabul edilemez, ahlaksız ifadeleri sebebiyle sabıkalı, sözde gazeteci Sedef Kabaş'ı şiddetle kınıyorum.
Aziz Milletimizin helal oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı hedef alan, edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum.
Mevlana’nın dediği gibi ‘Testinin içinde ne varsa dışarı o sızar. Testinin içinde pislik varsa pislik, güzellik varsa güzellik dışarı sızar.’
Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret eden sözleriyle Sedef Kabaş, içindeki pisliği dışa vurmuş, kendi vasfını ve densizliğini ilan etmiştir.
Ahlak ve edep insana mahsus erdemlerdir. İnsanlıktan nasiplenememiş bu pespayeye "Edep Ya Hu" diyorum.
Sn Cumhurbaşkanımıza yapılan bu hakaret, aziz milletimize ve millet iradesine yapılmıştır. Zira Cumhurbaşkanı halk tarafından seçilir, devletin başıdır ve devlet başkanı sıfatıyla Türkiye Cumhuriyetini ve Türk Milletinin birliğini temsil eder. Bu hadsizliğin karşılıksız kalması beklenemez.
Sedef Kabaş ve benzerlerine hukuki ve siyasi alanda gerekli cevap verilecektir. Haset, nefret ve ihanetten doğan ve beslenen bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde mutlaka hak ettiği karşılığı bulacaktır.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ