TOBB, SUNGURLU’YA OKUL YAPACAK

Okuduğunuz haber
KAVUNCU, ÖĞRENCİ EVİNE KONUK OLDU

ZEKÂT, FİTRE VE BAĞIŞLARINIZ ALP’E NEFES OLSUN

Anasayfa   /    Gündem    /    KAVUNCU, ÖĞRENCİ EVİNE KONUK OLDU

KAVUNCU, ÖĞRENCİ EVİNE KONUK OLDU

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, sahurda gençlerle buluştu.

GÜNDEM      04 Nisan 2022 - 14:38     0

KAVUNCU, ÖĞRENCİ EVİNE KONUK OLDU

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, sahurda gençlerle buluştu.

Gençler ve öğrencilerle her platforma da bir araya gelen Milletvekili Kavuncu, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte kendisini sahura davet eden gençlerin davetini kırmayarak, öğrenci evine konuk oldu.

Kolları sıvayıp mutfağa giren Kavuncu, yaptığı menemenle öğrencilerden tam not aldı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren gençler, Milletvekili Kavuncu ile birlikte çekindikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşarak teşekkür ettiler.

Milletvekili Kavuncu ise, "Bugün sahurumuzu üniversiteli genç kardeşlerimizin davetlerine icabetle öğrenci evinde yaptık. Menemeni yapmak bizden, sofrayı hazırlamak onlardan. Her açıdan güzel ve bereketli bu gecede misafirperverlikleri için öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ