ÇORUM ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ ALİHAN’IN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Okuduğunuz haber
KAYRICI’DAN ÇORUM FK’YA DESTEK ÜSTÜNE DESTEK!

AHLATCI' DAN, DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

Anasayfa   /    SPOR    /    KAYRICI’DAN ÇORUM FK’YA DESTEK ÜSTÜNE DESTEK!

SON DAKİKA ! KAYRICI’DAN ÇORUM FK’YA DESTEK ÜSTÜNE DESTEK!

MENEMEN GALİBİYETİNE 500 BİN TL PRİM VERİYOR

SPOR      06 Mayis 2023 - 11:21     0

KAYRICI’DAN ÇORUM FK’YA  DESTEK ÜSTÜNE DESTEK!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum FK’ya önemli bir destek daha sağlama sözü verdi. Kayrıcı, Menemenspor galibiyetine de 500 bin TL prim sözü verdi.

Şampiyonluğa giden Çorum Futbol Kulübü’nün en büyük destekçilerinden biri olan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, ilk olarak İnegölspor galibiyetine 50 bin TL galibiyet primi vermişti. Ardından Düzcespor galibiyetine de 100 bin TL prim veren Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, şampiyonluk primi olarak da 1 milyon TL vadetti.

Kayrıcı, en yakın rakibinin 6 puan önünde son 3 haftaya giren Çorum FK’ya doping etkisi yaratacak bir söz daha verdi. Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Menemenspor maçı galibiyeti için de 500 bin TL prim vereceğini açıklayan Vahit Kayrıcı, Çorum FK’nın şampiyonluğa ulaşması için maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapacağını dile getirdi.

Kayrıcı’nın 500 bin TL Menemenspor maçına vereceği primle birlikte Çorum FK’ya verdiği ve vaat ettiği toplam prim miktarı 1 milyon 650 bin TL’ye ulaşmış oldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ