YENİ SPOR SALONU BU YIL SONUNDA TAMAMLANIYOR

Okuduğunuz haber
KESİNLİKLE MİLLETVEKİLİ ADAYI DEĞİLİM!

IŞIL SIR VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    KESİNLİKLE MİLLETVEKİLİ ADAYI DEĞİLİM!

SON DAKİKA ! KESİNLİKLE MİLLETVEKİLİ ADAYI DEĞİLİM!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olmayacağını açıkladı.

SİYASET      27 Eylül 2022 - 13:49     0

KESİNLİKLE MİLLETVEKİLİ ADAYI DEĞİLİM!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olmayacağını açıkladı.

Gazeteci Mehmet Güley’in sunduğu ve Çorum Time, Heri Haber, Kentin Gündemi, Çorum Gündemi, Çorum News ve DM Tv’den ortak yayınlanan Analiz Programının canlı yayın konuğu olan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, çok önemli açıklamalarda bulundu.

SEÇİME HER ZAMAN HAZIRIZ

AK Parti teşkilatlarında yapılan seçimlerinin hemen ardından bir sonraki seçimin hazırlığının yapıldığını ifade eden Erhan Akar, Çorum teşkilatlarının her zaman seçime hazır olduğunu, seçimlerin erken veya zamanında yapılmasının kendilerini etkilemeyeceğinin kaydetti.

KESİNLİKLE ADAY DEĞİLİM

Adının Milletvekili adayları arasında geçmesiyle ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Erhan Akar, “Ben kesinlikle milletvekili adayı değilim. Buradan bir kez daha deklare ediyorum, adım yazılıyor, çiziliyor ama benim böyle bir düşüncem yok. Bugüne kadar bir çok görevde bulundum. Bugüne kadar görevler hep bana verildi. Bundan sonra da ömürüm sonuna kadar partimde ne görev verilirse verilsin hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

REİSİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

AK Parti’nin bir yerlere gelme, makam, mevkii peşinde koşma partisi olmadığının altını çizen Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, “AK Parti millete hizmet etme partisidir. Biz bu yola çıkarken, ‘bu adamın arkasında durmamız lazım’ diyerek çıktık. Allah, ömür verdiği sürece de hiçbir beklentiye girmeden sonuna kadar da dünya lideri Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duracağız. Allah, nereyi nasip ederse, biz bu partide görev yapmaya çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ