ÇORUM’DA AT SPORU GELİŞİYOR

Okuduğunuz haber
KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER

ORTAKÖY SEYİRTEPE AYDINLATILACAK

Anasayfa   /    Siyaset    /    KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum heyeti, Ankara’ya bir çıkarma yaparak partinin haftalık Grup Toplantısına katıldı.

SİYASET      22 Haziran 2022 - 15:43     0

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum heyeti, Ankara’ya bir çıkarma yaparak partinin haftalık Grup Toplantısına katıldı.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Meclisi Üyelerinden oluşan heyet, Çorum Milletvekili Tufan Köse ile birlikte grup toplantısına katıldıktan sonra, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcılarını ziyaret etti.

İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Milletvekili Tufan Köse ve meclis üyelerini oldukça sıcak karşılayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çorum’daki parti çalışmaları hakkında bilgi alarak, gündemi değerlendirdi.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, yakın ve sıcak ilgisi nedeniyle Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederek, partinin ilk seçimlerde iktidara gelmesi için yoğun bir çalışma temposu içerisinde mücadeleye devam ettiklerini, halkın tek umudu haline gelen CHP’ye yeni üye kayıtlarının da hızla devam ettiğini, halkın yoğun ilgisinden memnun olduklarını anlattı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ