ADANA STADI CEYLAN SESLERİYLE İNLEDİ

Okuduğunuz haber
KUNDUZLU YAYLASI’NDA ŞÜKÜR VE YAĞMUR DUASI!

BAŞPEHLİVAN SERHAT GÖKMEN OLDU!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    KUNDUZLU YAYLASI’NDA ŞÜKÜR VE YAĞMUR DUASI!

KUNDUZLU YAYLASI’NDA ŞÜKÜR VE YAĞMUR DUASI!

Çorum’un Bayat İlçesi’ne bağlı Kunduzlu Köyü Yayla Etkinlikleri çerçevesinde Kunduzlu Yaylası’nda “Şükür ve Yağmur Duası” yapıldı.

İLÇELER      21 Mayis 2022 - 17:26     0

KUNDUZLU YAYLASI’NDA  ŞÜKÜR VE YAĞMUR DUASI!

Çorum’un Bayat İlçesi’ne bağlı Kunduzlu Köyü Yayla Etkinlikleri çerçevesinde Kunduzlu Yaylası’nda “Şükür ve Yağmur Duası” yapıldı.

Bin 450 metre rakıma sahip bozulmamış doğası ve çam ağaçlarıyla çevrili Kunduzlu Yaylası’nda düzenlenen etkinliğe AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Tuna, İstanbul, Kunduzlu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Okumuş, Ankara Kunduzlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Hamza, Kunduzlu Köyü Muhtarı Ali Kendirci ile birlikte Çorum’un yanısıra, Bayat, İskilip, Kırıkkale, Ankara ve İstanbul’dan yüzlerce davetli katıldı.

Başarılı radyo, televizyon programcısı ve sunucusu Bülent Özkömürcü’nün sunuculuğunu üstlendiği program, sabah saatlerinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasıyla başladı.

Ardından Kunduzlu Köylüleri, yüz yıllardır devam eden gelenekleri arasında yer alan yaylanın en yüksek tepesine çıkarak yağmur ve şükür duasını yaptılar. Tebrik ve salavatlar eşliğinde dağın tepesine çıkan köy halkı, okunan duanın ardından yine tekbir ve salavatlarla etkinlik alanına döndüler.

Davetlilere İskilip Dolması ikramının yapıldığı etkinlikte, katkıda bulunanlara da plaketler takdim edildi. Çorum’un ve ilçeleriyle birlikte köylerinin de tanıtımında önemli katkı sağlayan basın kuruluşlarına da teşekkür plaketi verildi. Kentin Gündemi Genel yayın Yönetmeni Mehmet Güley, Heri Haber Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Külcü ve Hitit TV Genel yayın Yönetmeni Elvan Şimşek, plaketlerini Milletvekili Erol Kavuncu’un elinden aldılar.

Programda konuşan Milletvekili Erol Kavuncu, birlik beraberlik mesajları verirken, gündemde yer alan konular hakkında da düşüncelerini dile getirdi.

Program, kılınan öğle namazı ve yapılan şükür ve yağmur duasıyla sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ