KURUM’UN ADAYLIÄžI MEMNUNİYET VERİCİ! SİYASET 08 Ocak 2024 - 16:51 0
AK Parti Çorum Belediye BaÅŸkan Aday Adayı Zeki Gül, birlikte görev yaptığı Çevre Åžehircilik ve İklim DeÄŸiÅŸikliÄŸi önceki dönem Bakanı Murat Kurum’un İstanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı gösterilmesinden duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, kendisine baÅŸarılar diledi.
İSTANBUL YENİDEN AK BELEDİYECİLİKLE BULUÅžACAK Uzun yıllar Çevre Åžehircilik ve İklim DeÄŸiÅŸikliÄŸi Bakanlığı görevinde bulunan Murat Kurum ile iyi iliÅŸkiler içerisinde olduÄŸunu anlatan Zeki Gül, Kurum’un son derece baÅŸarılı bir bakanlık dönemi geçirdiÄŸini belirterek, “kendisi ile çok iyi iliÅŸkiler içerisinde uzun yıllar mesai arkadaÅŸlığı yaptık. Bakanlıkta elde ettiÄŸi bilgi, birikim ve tecrübesiyle İstanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığında da son derece baÅŸarılı hizmetleri hayata geçireceÄŸine inanıyorum. Murat Kurum Bakanımızla birlikte İstanbul, yeniden AK belediyecilikle buluÅŸacaktır. Önce ülkemize, partimize ve İstanbul’umuza hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyor, baÅŸarılar diliyorum.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.
HEMÅžEHRİLERİMİZDEN KURUM’A DESTEK İSTİYORUM İstanbul’da ikamet eden Çorumlulara da seslenen Zeki Gül, Çorumlu hemÅŸehrilerinden Murat Kurum’a destek olmalarını istedi. Kurum’un İstanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı olarak seçileceÄŸine yürekten inandığını vurgulayan Gül, Kurum’un baÅŸkanlığında Çorum ile ilgili de sıcak iliÅŸkiler kurulacağına söyledi.
ÇORUM İLE İSTANBUL ARASINDA İŞBİRLİĞİ! Gül, kendisinin Belediye BaÅŸkan Adayı gösterilmesi halinde Çorum Belediyesi ile İstanbul BüyükÅŸehir Belediyesi çok ciddi iÅŸbirliklerinin kurulacağını dile getirirken, aday gösterilmemesi halinde de yine Kurum’un Çorum’a destek vermesi noktasında elinden gelen gayreti göstereceÄŸini de sözlerine ekledi.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
FOTO GALERİ
SON DAKİKA HABERLERİ
|