EĞİTİME KAR TATİLİ!

Okuduğunuz haber
LAÇİN BELEDİYESİ’NE 4X4’LÜK TRAKTÖR!

KÖY EVİNDE UYUŞTURUCU TİCARETİ!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    LAÇİN BELEDİYESİ’NE 4X4’LÜK TRAKTÖR!

LAÇİN BELEDİYESİ’NE 4X4’LÜK TRAKTÖR!

Laçin Belediyesi, ilçenin hizmetlerinden kullandırılmak üzere yeni bir traktör ile araç parkını güçlendirdi.

İLÇELER      14 Mart 2023 - 15:12     0

LAÇİN BELEDİYESİ’NE 4X4’LÜK TRAKTÖR!

Laçin Belediyesi, ilçenin hizmetlerinden kullandırılmak üzere yeni bir traktör ile araç parkını güçlendirdi.

Göreve başladığı günden itibaren ilçenin gelişmesi için yoğun bir tempoda çalışmalar yürüten Belediye Başkanı İdris Görükmez, belediye hizmetlerinin yanı sıra sorumluluk alanında olmamasına rağmen kurduğu iyi diyaloglar sayesinde önemli yatırımları da ilçesine kazandırdı.

Belediye hizmetlerinin daha başarılı yürütülmesi için de yeni araçları kazandıran Başkan İdris Görükmez, yaptığı girişimler neticesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yeni bir traktörü belediyeye kazandırdı.

Bakanlığın hibesi olan  Newholland Marka 4×4’lük traktör ilçeye geldi.

Başkan İdris Görükmez, yeni kazandırdıkları traktörle birlikte belediyenin araç filosunun güçlendirildiğini belirtti. Traktörün hibe olarak kazandırılmasında emeği olan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Çorum Milletvekillerini, il başkanına ve ilçe başkanına teşekkür eden Başkan İdris Görükmez, Laçin için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ