BELEDİYEDEN DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ!

Okuduğunuz haber
LEK, KALABALIK KATILIMLA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

7 METRELİK YOL 20 METREYE GENİŞLİYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    LEK, KALABALIK KATILIMLA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

LEK, KALABALIK KATILIMLA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BU ŞEHRE HİZMET ETMEK BOYNUMUN BORCUDUR

SİYASET      21 Mart 2023 - 17:22     0

LEK, KALABALIK KATILIMLA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Lek AK Parti binasında yoğun katılımla aday adaylığını açıkladı.

AK Parti İskilip önceki dönem İlçe Başkanı Mustafa Lek, AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adaylığını bir basın toplantısı ile duyurdu.

İl binasında düzenlenen toplantıya İl başkan yardımcıları, İskilip başta olmak üzere ilçelerden teşkilat mensupları ve kalabalık partili topluluğu katıldı.

Toplantıda konuşan Mustafa Lek, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yeniden büyük Çorum’un ve Türkiye’nin inşa ve ihyasını bekleyen heyecanlı yürekler olduğuna dikkat çeken Lek, “Bugün öyle bir tevafuk oldu ki 21 Mart Baharın müjdecisi olan bugün bizim için ayrı bir öneme sahiptir. 14 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye’miz Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimine gidiyor. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin şehrimize, ülkemize, mazlum milletlerin hamisi olan Türkiye’mize, bölgemize İslam dünyasına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

BİR DAVA ERİ OLARAK GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIM

Çorum’a ve ülkeye adına partilerinin misyonu istikametinde hizmet etmek amacıyla aday aday olduğunu dile getiren Lek, “Partimizin kurucusu, çeyrek asra yaklaşan hizmetleriyle Türkiye’mizde bir çağı kapatıp yeni bir çağın açılmasını sağlayan, 784 bin kilometrekarenin her bir karışında büyük hizmetleri olan, ulusal ve uluslararası alanda Türkiye’mizi söz sahibi yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ak Partimizin bağlı bir dava eri olarak gece gündüz çalıştım. Partimizin idari kademelerinde bulundum. Bundan da her zaman onur duydum” diye konuştu.

AKİF’İN GÖNLÜNDEN, KALEMİNDEN

AKANLAR MİLLETİMİZİN DUASI OLDU

Lek, zaman zaman alkışlarla kesilen konuşmasını şöyle sürdürdü:

Merhum Mehmet Akif; İstiklal Marşımızı yazdıktan sonra, “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” diye dua buyurmuştu. Duası kabul oldu, Allah bir daha milletimize İstiklal Marşı yazdırmadı. Akif’in gönlünden, kaleminden akanlar milletimizin duası oldu. Ve 2023 yılında da ebediyete kadar da istiklal marşımızı, milletimizin ortak bir duası olarak bu topraklarda hep bir ağızdan söyleyeceğiz. Tıpkı Akif’in ettiği dua gibi biz de acizane Allah bu millete, bu memlekete, bu ülkeye hizmet yolundan bizleri ayırmasın.

TÜRKİYE YÜZYILI İLE FARKLI PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK

Liderimiz Cumhurbaşkanımız, geçtiğimiz günlerde adeta milletimizin bir manifestosu olan Türkiye yüzyılı vizyonunu açıkladı. Türkiye yüzyılı esasında gerek parti mensubu olarak bizlerin gerekse partimiz dışında kalan her bir vatandaşımızın sahiplenmesi gereken bir vizyon. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılını; sürdürebilirliğin, kalkınmanın, huzurun, istikrarın, istikbalin, iletişimin, haklının, gücün, değerlerin, başarının, dijitalin, bilimin, barışın, verimliliğin, üretimin ve şefkatin yüzyılı olarak tarif etmişti. Türkiye Yüzyılı ile çevreden savunmaya, spordan, teknolojiye bir birinden farklı projeler sırasıyla hayata geçirilecek.

BÜYÜK BİR HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLAYACAK

14 Mayıs’ta Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında “Türkiye Yüzyılı” vizyonu istikametinde yeni hizmetlerle, tarihimize, misyonumuza, kültürümüze, değerlerimize uygun büyük hizmet seferberliği başlayacak. Savunma sanayinde, eğitimde, kültürde, sağlıkta, ulaşımda, ulusal güvenlikte, şehircilikte, kısaca atlasta yer tuttuğumuz her konuda büyük bir hizmet seferberliği başlayacak.

LİDERİMİZ ETRAFINDA KENETLENECEĞİZ

Bugüne kadar yapılan hizmetlerle alt yapısı oluşturulan 2053 hedeflerimize milletçe birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yürüyeceğiz. Bu hedeflerin gerçekleşmesi bu milletin her bir evladının hayali ve bu hayal de ulaşılmayacak bir hayal değil. Geçtiğimiz çeyrek asırda; hayal dahi edemediğimiz projeler, eserler, çalışmalar yapıldı. Devletimiz, milletimiz el ele – gönül gönüle liderinin etrafında kenetlenerek çağ atladık. Türkiye’miz 21. asrın şekillendirdiği bir ülke olmaktan çıkıyor. 21 asrı şekillendiren bir ülke olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Biz de bu süreçte, Çorum olarak üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek amacıyla aday adayı oluyoruz.

Bilgimiz, birikimimiz, aziz milletimize olan borcumuz, bu topraklara olan vefamızın bir gereği olarak daha fazla sorumluluk almak istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın belirlediği hedefler istikametinde, bu kutlu beldeye, bu aziz millete hizmet etmek için yola koyulduk.

BEN VARIM DİYEN BİRİ OLMAK

BENİM BOYNUMUN BORCUDUR

Büyük şair üstat necip Fazıl’ın dediği sağına soluna bakmadan kim var denildiğinde, fert fert ben varım diyen biri olmak benim boynumun borcu.

Bu güzel ülkeye bu güzel şehre bugüne kadar hizmet eden, kim varsa hepsine en kalbi şükranlarımı sunuyorum. İnşallah ben de onların arasına adımı yazdırmak niyetiyle; sizleri teveccühü ile bu şehre hizmet etmeye ram olduğumu ifade etmek isterim” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Bana verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor, heyecanla 2023 hedeflerine yürümeyi rabbim bizlere nasip etsin.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ