AŞGIN, GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ UNUTMADI

Okuduğunuz haber
MAHALLELERE BELEDİYE HİZMET NOKTASI İSTENİYOR

İKİ ENGELLİ DAHA SEVİNDİRİLDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    MAHALLELERE BELEDİYE HİZMET NOKTASI İSTENİYOR

MAHALLELERE BELEDİYE HİZMET NOKTASI İSTENİYOR

Ulukavak Mahallesi Yaşatma Dayanışma Derneği Başkanı İlhan Kılıç, Ulukavak başta olmak üzere çeşitli mahallelere belediye hizmet büroları açılmasını talep etti.

GÜNDEM      11 Ocak 2023 - 14:08     0

MAHALLELERE BELEDİYE HİZMET NOKTASI İSTENİYOR

Ulukavak Mahallesi Yaşatma Dayanışma Derneği Başkanı İlhan Kılıç, Çorum Belediyesi’nin yeni binasında hizmet vermeye başlaması nedeniyle belediye binasının birçok mahalleye uzak kaldığını, vatandaşların ulaşım zorluğu çekebileceğini belirterek, Ulukavak başta olmak üzere çeşitli mahallelere belediye hizmet büroları açılmasını talep etti.
Belediye hizmet binasının Kunduzhan Mahallesi Farabi Caddesi’ne taşındığını hatırlatan İlhan Kılıç, vatandaşın belediye hizmetlerine ulaşımı konusunda aksaklık ve mağduriyet yaşanmaması için Beyaz Masa veya irtibat bürolarının mahallelere açılmasını istedi.
Ulukavak Mahallesi ve çevresinde 100 bin kişinin yaşadığına dikkati çeken Kılıç, mahalleye her türlü belediye hizmetlerinin yapılabileceği, başvuruların kabul edilebileceği bir hizmet noktası kurulmasını noktasında Belediye Başkanlığına dilekçe verdi.
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’dan bu konuda destek isteyen Kılıç, aynı hizmetin diğer mahallelere de yapılabileceğini kaydetti.
İlhan Kılıç, belediyeye ait parkların veya işletmelerin bir köşesine hizmet noktası oluşturulabileceğini dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ