ÇENESİZ, BLOOMBERG TV’DE CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Okuduğunuz haber
MHP’DEN ÇORUM FK’YA MORAL DESTEĞİ!

CUMHUR İTTİFAKININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARININI ANLATTI

Anasayfa   /    SPOR    /    MHP’DEN ÇORUM FK’YA MORAL DESTEĞİ!

MHP’DEN ÇORUM FK’YA MORAL DESTEĞİ!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak Çorum FK’lı futbolcuları ve teknik heyeti antrenman sırasında ziyaret etti.

SPOR      02 Nisan 2022 - 12:22     0

MHP’DEN ÇORUM FK’YA MORAL DESTEĞİ!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak Çorum FK’lı futbolcuları ve teknik heyeti antrenman sırasında ziyaret etti.

Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çorum FK’yi tesislerde ziyaret ederek, sporcu ve teknik heyete şampiyonluk yolunda kalan maçlarda başarılar diledi.

Teknik heyet ve sporcular ile görüşen Karapıçak, Çorum FK’nın ilimizin marka yüzü olduğunu ifade ederek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Şampiyonluk yolunda mücadele veren, şehrimizin reklam yüzü Çorum FK kulübümüzü tesislerinde ziyaret ederek hafta içinde almış oldukları galibiyetten dolayı tebriklerimizi ileterek başarılarının devamını diledik.

Hafta sonu Somaspor karşısında alınan galibiyetten dolayı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Karapıçak, zor süreç ve koşullara rağmen şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen kulübe tüm Çorum'lular olarak destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman Çorum FK’nın her zaman yanında olduklarına vurgu yapan Karapıçak, “Futbolda bu seviyelerde bir kulübün kolaylıkla oluşturulamayacağı bilinciyle her daim şehrimizi temsil eden Çorum FK'nın yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz” dedi.

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle el birliği yaparak Çorum FK'nın daha üst liglerde şehrimizi temsil etmesinden yanayız” diyen Karapıçak, “Futbolcularımıza, teknik heyet ve tüm yardımcı personellerine kadar kararlılıkla mücadelesini sürdürmekte olan ekibi tebrik ediyor, kolaylık ve başarılar diliyoruz. Çorum FK'nın kalan maçlarını galibiyetlerle sonuçlandırıp, şampiyonluğu göğüsleyen taraf olacağına olan inancımız tamdır. Rabb'im yar ve yardımcıları olsun” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ