SUNGURLU’DA EKMEĞE ZAM

Okuduğunuz haber
MHP, KÖYLÜLERİ DİNLİYOR

EFSANE DOKTORUN HAYATI BELGESEL OLDU

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP, KÖYLÜLERİ DİNLİYOR

MHP, KÖYLÜLERİ DİNLİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak Köy ziyaretlerine devam ediyor.

SİYASET      02 Subat 2023 - 16:06     0

MHP, KÖYLÜLERİ DİNLİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak Köy ziyaretlerine devam ediyor.
Milliyetçi Hareket Partisi Çorum teşkilatları sık sık farklı alanlarda vatandaşlarla bir araya geldiği ziyaretlerini Mecitözü İlçesine bağlı Doğala ve İbek Köylerinde ziyaretler gerçekleştirerek sürdürdü.
İl Başkanı Agah Karapıçak, İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Uysal, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Esen ve Mecitözü İlçe Başkanı Ali Ergan'ın katılımıyla Doğla ve İbek Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Köy Konağında Köy Muhtarı Hasan Kirik'inde katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya dair konuşan Karapıçak, "Vatandaşlarımızla köyümüzün sorunları ve talepleri üzerine sohbet ve istişarelerde bulunduk. Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in selamlarıyla halkımıza "Aziz Milletim Sıra Sende" seslenişini dile getirdik. Cumhur İttifakının ruhunu, Milliyetçi Hareketin varlık gayesini ve hedeflerini anlattık. Misafirperverlikleri adına başta Köy Muhtarımız Sayın Hasan Kirik olmak üzere tüm Köy sakinlerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar var olsunlar" dedi.
Ayrıca İl Başkanı Karapıçak terörle mücadele şehitlerimizden Osman Aydoğdu'nun İbek Köyünde yaşayan annesi Fatma Aydoğdu'ya beraberinde ki heyet ile bir ziyaret gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen ziyarete dair konuşan Karapıçak " Terörle mücadele esnasında İbek Köyümüzde yaşayan, Şehit Osman Aydoğdu'nun annesi Fatma teyzemizi ziyaret ederek halini hattını sorduk, hayır dualarını aldık. Rabb'im; kutsal değerlerimiz uğruna can veren tüm Şehitlerimizin ruhunu şad eylesin” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ