VEKİLLER, ÖĞRENCİLERLE SAHUR YAPTI

Okuduğunuz haber
MHP, TÜRKEŞ İÇİN MEVLİD OKUTACAK

OSMANCIK’TA 6 ASIRLIK GELENEK 400 AİLEYE SICAK YEMEK!

Anasayfa   /    Gündem    /    MHP, TÜRKEŞ İÇİN MEVLİD OKUTACAK

MHP, TÜRKEŞ İÇİN MEVLİD OKUTACAK

25 yıl önce vefat eden Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Başkanı Alparslan Türkeş için, MHP Çorum İl Başkanlığınca Mevlit ve Kuran tilaveti okutulacak.

GÜNDEM      04 Nisan 2022 - 12:30     0

MHP, TÜRKEŞ İÇİN MEVLİD OKUTACAK

25 yıl önce vefat eden Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Başkanı Alparslan Türkeş için, MHP Çorum İl Başkanlığınca Mevlit ve Kuran tilaveti okutulacak.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanlığı, Alparslan Türkeş’in vefatının yıldönümü nedeniyle 4 Nisan Pazartesi günü teravih namazından önce Akşemseddin Camii’nde mevlit programı düzenleyecek.

MHP Çorum İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “İcra edeceğimiz mevlit programına tüm Çorumlu hemşerilerimizi davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Alparslan Türkeş’in vefatının 25’inci senesi dolayısıyla, vatandaşları Mevlidi-i Şerif ve Kuran-ı Kerim tilavetine davet eden İl Başkanı Agah Karapıçak, yaptığı yazılı açıklamasında şöyle dedi;

“Davamızın mimarı cennet mekân Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 25.’inci senesinde il teşkilatı olarak, Çorum Akşemseddin Camisinde düzenleyeceğimiz Mevlidi-i Şerif ve Kuran-ı Kerim tilavetine aziz hemşerilerimizi davet ediyorum. Ömrünü Türk-İslam sentezine adayan Türkeş’in ilkeleri, milliyetçiler için bir kılavuz olmuş, milliyetçi ve ülkücüler bu çizgiden şaşmamıştır. Başbuğumuzun Bize Emaneti olan MHP’nın çizdiği yolun yolculuğunu yapmaktayız. Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin liderliğinde son nefesimize kadar devlet ve milletimizin bekası için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bir kez daha başbuğumuzu rahmet ve minnetle yad ediyor sizler aracılığı ile mevlit programımıza Tüm Çorum halkını ve partilileri davet ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ