ÇELTİK HASADI BAŞLADI

Okuduğunuz haber
MİLLET İTTİFAKI İL BAŞKANLARI TOPLANDI

KÖY OKULLARINDA ÖRNEK ÇALIŞMA!

Anasayfa   /    Siyaset    /    MİLLET İTTİFAKI İL BAŞKANLARI TOPLANDI

MİLLET İTTİFAKI İL BAŞKANLARI TOPLANDI

Millet İttifakı’nın bileşenlerini oluşturan 6 siyasi partinin Çorum’daki temsilcileri, istişarelerde bulunmak amacıyla bir toplantı düzenledi.

SİYASET      26 Eylül 2022 - 12:29     0

MİLLET İTTİFAKI İL BAŞKANLARI TOPLANDI

Millet İttifakı’nın bileşenlerini oluşturan 6 siyasi partinin Çorum’daki temsilcileri, istişarelerde bulunmak amacıyla bir toplantı düzenledi.

6 siyasi partinin il ve merkez ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda seçim güvenliği başta olmak üzere güçlendirilmiş parlamenter sistem, ortak cumhurbaşkanı adayı ve ülkemizin ve ilimizin temel sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya; CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, DEVA Partisi İl Başkanı Elvan Can Çabuk, Gelecek Partisi İl Başkanı İsmail Barış Coşgunsu, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Necati Burak Peker, Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin ve Saadet Partisi İl Teşkilat Başkanı İbrahim Zorlu katıldı.

Toplantıda; güçlendirilmiş parlamenter sistemin gerekliliği, seçimde alınacak güvenlik tedbirleri ve sandık kurullarının belirlenmesi, birlikte yapılabilecek çalışmalar, ülkemizin ve Çorum’un temel sorunları başta olmak üzere 6’lı masanın temel ilkeleri ele alındı.

Toplantı sonrası yapılan açıklamada, ortak cumhurbaşkanı adayı çıkarma konusunda kararlılık vurgusu yapılarak, “Milletimiz emin olsun; ortak Cumhurbaşkanı adayımız hem Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı, hem de sadece bu masa etrafında bir araya gelen siyasi partilere oy verenlerin değil, herkesin cumhurbaşkanı olacaktır. Milletimiz müsterih olsun, bu karanlık günlerin bitmesine çok az kaldı” denildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ