POLİSTEN KAÇAMADILAR

Okuduğunuz haber
MİLLETİNE AŞIK BİR LİDERLE 20 YIL ÖNCE ÇIKTIK BU YOLA

UYUŞTURUCU SATICILARINA SUÇÜSTÜ!

Anasayfa   /    Siyaset    /    MİLLETİNE AŞIK BİR LİDERLE 20 YIL ÖNCE ÇIKTIK BU YOLA

MİLLETİNE AŞIK BİR LİDERLE 20 YIL ÖNCE ÇIKTIK BU YOLA

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile birlikte Çorum’da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

SİYASET      26 Ekim 2022 - 11:25     0

MİLLETİNE AŞIK BİR LİDERLE  20 YIL ÖNCE ÇIKTIK BU YOLA

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile birlikte Çorum’da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ankara’daki mesaisinin ardından Çorum’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Oğuzhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile birlikte Çorum esnafını ziyaret etti.

AK Parti’nin başarılı siyasetinin altında daima halkla ortak akıl ve istişarenin yattığını ifade eden Milletvekili Kaya, “20 yıldır iktidarda olmamızın tek nedeni, halkımıza sağladığımız hizmet ve güven bağıdır. Gönülden siyaset yaparak partimiz bu günlere geldi. Daima halkının ve esnafının yanında saf tutan bir anlayışımız var. Her zaman olduğu gibi bugünde esnaflarımızla birlikteyiz. Bizlerden beklentilerini ve taleplerini yerinde dinleyerek ortak bir akılla çözüm üretmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Dinamik ve her zaman sahada gönülden gönüle köprüler kurarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten Oğuzhan Kaya, “Milletine âşık bir liderle 20 yıl önce çıktığımız bu yolda misyonumuzdan taviz vermeyerek, tek gayemiz milletimize hizmet anlayışıyla esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bugünde esnaflarımızla bir araya geldik. Esnafımızın taleplerini ve bizlerden beklentilerini sorduk. Taleplere uygun çözümler üreterek esnafımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Ziyaret ettiği esnafların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Milletvekili Kaya, dile getirilen taleplerin çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını aktararak, “Bizler vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak, taleplerini karşılamak ve eksikleri gidermek için daima görevimizin başında, vatandaşımızın da yanındayız. AK Parti teşkilatları olarak bizlerin tek gayesi vatandaşlarımızın, güçlü devletimizin tüm imkânlarından yararlandırarak en iyi yaşam standartlarına sahip olmasını sağlamaktır. Bu doğrultuda tüm teşkilatlarımızla var gücümüzle hizmet etmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ