103 YAŞINDA VEFAT ETTİ!

Okuduğunuz haber
MİLLETVEKİLİ AKKAYA, OĞLUNU KAYBETTİ

NİHAT ÖZARSLAN VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    MİLLETVEKİLİ AKKAYA, OĞLUNU KAYBETTİ

MİLLETVEKİLİ AKKAYA, OĞLUNU KAYBETTİ

ANAP'tan 1983 ve 1987 yıllarında iki dönem Çorum Milletvekili seçilen Mali Müşavir Ünal Akkaya'nın kendisi gibi Mali Müşavir olan oğlu Hüseyin Altan Akkaya (56) bu akşam hayatını kaybetti.

YAŞAM      10 Ocak 2023 - 12:08     0

MİLLETVEKİLİ AKKAYA, OĞLUNU KAYBETTİ

ANAP'tan 1983 ve 1987 yıllarında iki dönem Çorum Milletvekili seçilen Mali Müşavir Ünal Akkaya'nın kendisi gibi Mali Müşavir olan oğlu Hüseyin Altan Akkaya hayatını kaybetti.

Altan Akkaya'nın Ankara Medikalpark Hastanesi'nde bir ay önce by-pass geçirdiği, ameliyatın iyi geçtiği, ancak daha sonra Kovit'e yakalandığı ve solunum yetmezliğinden hayata veda ettiği öğrenildi.

Mübeccel-Ünal Akkaya çiftinin oğulları, Özlem Akkaya'nın eşi, Aybüke ve Ayberk Akkaya'nın babaları, Metin Akkaya'nın kardeşi, Hülya Akar'ın ağabeyi olan Altan Akkaya'nın cenazesi, bugün Akşemsettin Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Ulumezar'da toprağa verilecek.

KENTİN GÜNDEMİ merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ