ASIRLIK GELENEK YAŞATIYORLAR

Okuduğunuz haber
MUHTEŞEM GECENİN EN ANLAMLI GÖRÜNTÜSÜ!

ÇORUMLU GEZMEYİ SEVİYOR

Anasayfa   /    SPOR    /    MUHTEŞEM GECENİN EN ANLAMLI GÖRÜNTÜSÜ!

SON DAKİKA ! MUHTEŞEM GECENİN EN ANLAMLI GÖRÜNTÜSÜ!

Çorum Futbol Kulübü, Batman Petrolspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederken, Şehir Stadında çok anlamlı ve güzel görüntüler de yaşandı.

SPOR      26 Eylül 2022 - 13:09     0

MUHTEŞEM GECENİN EN  ANLAMLI GÖRÜNTÜSÜ!

Çorum Futbol Kulübü, Batman Petrolspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederken, Şehir Stadında çok anlamlı ve güzel görüntüler de yaşandı.

Maçtan önce takım kadroları anons edilirken, Çorum’un son iki şehidi  Şehit Piyade Uzman Çavuş Ramazan Uçakçı ve Şehit Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam’ın isimleri de anons edildi.

Tribünlerin hep bir ağızdan şehitlerimiz için “Burada” diye karşılık verirken, manevi ve duygusal atmosfer Çorum FK’nın gollerinden sonra da adeta doruk noktaya ulaştı.

Çorum FK, futbolcuları Sinan Kurumuş ve Erkan Kaş, şehitlerimiz Ramazan Uçakçı ve Muhammed Karaçam’ın isimlerinin yazıldığı 19 numaralı formayı tribünlere gösterdiler.

Futbolcuların bu davranışı tüm tribünlerden takdir toplarken, ayakta alkışlandı. Stadı dolduran yaklaşık 10 bin taraftar, hep bir ağızdan “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” şeklinde tezahüratta bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ