TÜFEK VE TELEFON HIRSIZLARI TUTUKLANDI

Okuduğunuz haber
MUSTAFA BAYRAK EMEKLİ OLDU

ERHAN TAHTASIZ HAYATINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    MUSTAFA BAYRAK EMEKLİ OLDU

MUSTAFA BAYRAK EMEKLİ OLDU

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak, emekliliğe ayrıldı.

GÜNDEM      08 Mart 2023 - 11:53     0

MUSTAFA BAYRAK EMEKLİ OLDU

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak, emekliliğe ayrıldı.

28 yıllık memuriyet yaşantısı bulunan Mustafa Bayrak, TEDAŞ’ta başladığı memuriyet hayatında Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Dernekler Müdürlüğü son olarak da İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nde memur, şef, şube müdürü ve il müdürlüğü görevlerini yaptı.

Özellikle de Dernekler Müdürlüğü ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nde yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Mustafa Bayrak, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle emekli olma kararı aldı.

Bayrak, bugün itibariyle emeklilik dilekçesini İçişleri Bakanlığı’na ilettiği açıkladı.

Memuriyet yaşantısında Çorum’a ve Çorumlu hemşehrilerine hizmet etmekten dolayı büyük bir onur ve gurur duyduğunu dile getiren Mustafa Bayrak, “28 yıllık memuriyet hayatımda birlikte görev yapma şerefine nail olduğum valilerimiz, milletvekillerimiz, il başkanlarımız, il müdürlerimiz, sendika başkanlarımız başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ