ENGELLİLERE ATLI REHABİLİTASYON

Okuduğunuz haber
MYO’DAN ANLAMLI ETKİNLİK!

ORTAKÖY İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Anasayfa   /    İLÇELER    /    MYO’DAN ANLAMLI ETKİNLİK!

MYO’DAN ANLAMLI ETKİNLİK!

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu Yönetimi, öğrencileriyle çiğköfte etkinliğinde bir araya geldi.

İLÇELER      09 Haziran 2022 - 11:10     0

MYO’DAN ANLAMLI ETKİNLİK!

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu Yönetimi, öğrencileriyle çiğköfte etkinliğinde bir araya geldi.

İskilip Meslek Yüksekokul Yönetimi ve İskilip Belediyesi destekleriyle düzenlenen etkinliğe; İskilip Kaymakamlığına Vekâlet eden Yunus Emre Bozkurtoğlu, Belediye Başkanı Ali Sülük, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Hakan Güven, İlçe Emniyet Müdür Vekili Erol Karasu, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Hakan Güven, Okul Yönetimi ve öğrenciler katıldı.

İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdülkadir Özdemir, “ Öğrencilerimiz ile değişik etkinliklerde bir araya gelerek onların motive olmasını sağlıyoruz. Bugün de öğrencilerimizi yılsonunda güzel anılarla memleketlerine uğurlamak istedik.

Etkinliğimize katılan Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, Emniyet Müdürümüze, Jandarma Karakol Komutanımıza, davetlilere teşekkür ederim” dedi.

Başkan Ali Sülük, “Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu Yönetimi tarafından organize edilen, çiğköfte etkinliğinde öğrencilerimizle bir araya geldik. Etkinlik öncesinde İlçemiz Kaymakamlığına vekâlet eden Sayın Yunus Emre Bozkurtoğlu ile beraber öğrencilerimiz ile sohbet ettik. Böyle bir etkinlikte bizleri bir araya toplayan Okul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Abdülkadir Özdemir’e, Okul Yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ