SAHTE BAL OPERASYONU!

Okuduğunuz haber
NAZMİ AVLUCA SAHASI YENİLENİYOR

DESTEK KARTI HESAPLARDA!

Anasayfa   /    SPOR    /    NAZMİ AVLUCA SAHASI YENİLENİYOR

NAZMİ AVLUCA SAHASI YENİLENİYOR

MİLLETVEKİLİ KAYA:, 5 MİLYON TL ÖDENEK SAĞLADI

SPOR      15 Nisan 2022 - 14:31     0

NAZMİ AVLUCA SAHASI YENİLENİYOR

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, Çorum’da uzun yıllardan beri amatör spor kulüplerinin futbol müsabakalarını oynadığı Nazmi Avluca Semt Sahası’nın zemin yenilenmesi ve aydınlatma yapılması için il müdürlüğüne 5 milyon TL ödenek aktarımının sağlandığını bildirdi.

Çorum’un her alanında olduğu gibi spor tesisleri konusunda da daha iyi noktalara gelmesi adına önemli çalışmaların yapıldığını belirten Milletvekili Oğuzhan Kaya, çevre illerin hemen hiç birinde bulunmayan ihtişama sahip Şehir Stadyumunun yanısıra merkez ve ilçelerde de çok önemli tesislerin kazandırıldığını vurguladı. Hemen her ilçede futbol sahalarının yapıldığını ve yapımlarının devam ettiğini kaydeden Milletvekili Oğuzhan Kaya, yeni tesisler yapılırken, uzun yıllardan beri kullanılan ve yıpranan tesislerde de yenileme çalışmaları gerçekleştirildiğini ifade etti.

Son olarak da Ulukavak Mahallesi’nde bulunan Nazmi Avluca Semt Sahası’nda yıpranan zeminin yenilenmesi ve aydınlatılması ile ilgili kendilerine bir talep geldiğini hatırlatan Milletvekili Kaya, yaptıkları girişimler neticesinde saha zemininin yenilenmesi ve aydınlatma yapılması için 5 milyon TL ödeneğin sağlandığını açıkladı.

Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hesabına aktarılan 5 milyon TL ödenekle birlikte sahanın daha kullanışlı hale geleceğinin altını çizen Milletvekili Kaya, Çorum’da futbolda aktif kulüp sayısının 30 olduğunu ve yaklaşık 1000 civarında gencin bu kulüplerde futbol oynadığını ifade etti.

Kaya, “Çorum ilimizi Tarımın Başkenti, Sağlığın başkenti yapmaya çalışıyorsak sporun da merkezi yapmak için tüm çabamızı ve gayretimizi gösteriyoruz. Bu kapsamda Gençlerimizle bir müjdeyi daha paylaşmak istiyorum. Çorum’umuzun en büyük mahallesi olan Ulukavak Mahallemize yakışacak bir futbol tesisini gençlerimize kazandırıyoruz. Nazmi Avluca Semt Sahası artık Zeminiyle, gece aydınlatmasıyla, soyunma odalarıyla şehrimize yakışır bir spor merkezi olacak ve gençlerimizin hizmetine sunulacak. Bu bağlamda bir kez daha vurgulamak istiyorum, amatör spor kulüplerine olan desteğimiz artarak devam edecek. Her zaman söylüyorum, Gençlerimiz bizim geleceğimiz, onlar ne isterse biz onu yaparız” ifadelerini dile getirdi.

Çorum ve ilçelerindeki spor ve sporcuların devamlı yanlarında olduğunu gerekli çalışmaları ve istişareleri devamlı yaparak spor şehri olan Çorum’umuzu daha üst seviyelere çıkaracağını duyurdu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ