KALKİLYA, DÜNYANIN EN BÜYÜK HAPİSHANESİ

Okuduğunuz haber
NURULLAH MÜSTET’TEN MHP İLÇE BAŞKANLARI AÇIKLAMASINA CEVAP

ELEDİYE 23 OTOBÜS DAHA SATIN ALDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    NURULLAH MÜSTET’TEN MHP İLÇE BAŞKANLARI AÇIKLAMASINA CEVAP

NURULLAH MÜSTET’TEN MHP İLÇE BAŞKANLARI AÇIKLAMASINA CEVAP

MHP İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Nurullah Müstet, kendileri ile ilgili ilçe başkanları tarafından yapılan açıklamaya tepki gösterdi.

SİYASET      04 Agustos 2022 - 10:35     0

NURULLAH MÜSTET’TEN MHP İLÇE  BAŞKANLARI AÇIKLAMASINA CEVAP

MHP İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Nurullah Müstet, kendileri ile ilgili ilçe başkanları tarafından yapılan açıklamaya tepki gösterdi.

Nurullah Müstet yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri dile getirdi:

“Aynı karede olup resim çekinip , o İnsanlara şimdi Hain ve Çakal diye rahatlıkla vurgu yapıyor ise, bu vurgu kendinedir.

Dün yapmış olduğumuz istifalara karşı bir açıklamada bulunan Sayın il Başkanımız Agah Karapıcak ‘ilçe başkanları ile ortak açıklamadır’ diye altını çizmiş.

Lakin açıklamaların tamamı kendisine ait olup hiç bir ilçe başkanları buna dahil olmamıştır.

Biz istifa dilekçemizde İl Başkanımızın liderlik vasıflarını taşımadığını belirtip, tüm yanlış davranışlarını düzeltmek için çaba gösterip düzelmeyeceğini ve fikirlerimizin, değer görmediğini bildiğimizden İstifa etmeyi uygun bulduğumuzu belirtmiştik.

Ayrıca İstifa dilekçemizde yapmış olduğu tüm yanlış davranışlarını kaleme aldık.

Dilekçemde ne bir çakallık, ne de hainlik içeren bir ifade vardır.

Yazım sadece davranışlarına olan eleştirel bir yazıdır.

Nefret ettiğiniz insanlarla iyi geçinme çabasına siz medeniyet diyorsunuz, ben sahtekarlık diyorum. O yüzden anlaşamıyoruz.

Dünkü açıklamalarını okuduğumda eleştirileri cevaplamak yerine karalama yoluna gidip kendi ile sorunu bir olan İnsanlara, hain ve çakal diyen, Oysaki her karede yan yanayız pozu verip, yan yana olmayan, sahte olan her şey çakallıktır.

Biz bu davaya gönülden bağlıyız.

Teşkilatımıza, Liderimiz Devlet Bahçeli'ye, davamıza her daim canımız ve de kanımızla bu yolda sonuna kadar var olduk ve var olmaya devam edeceğiz .Hiç bir strateji ve oyun düzeni bizi yolumuzdan alıkoyamaz.

Yönetimdeki İnsanları İstifaya götürecek kadar nasıl bir davranışlar sergiledim diye düşünüp ayna karşısına geçmek yerine, aynı dava içinde olanlara, hain veya çakal diyenlere siz Lidermi diyorsunuz? Biz demiyoruz!

Ve bu açıklamayı yaparken ilçe başkanları ile ortak kararımızdır, diye yayın yapabiliyor ise, bizim bu açıklamaya tek diyeceğimiz, Herkesin kaleminden kendi içinin zehri akar ve Gölge aydınlıkta olur.

Yanındakilere gölgesini karanlıkta gösteriyor sanırım.

Biz hiç karanlıkta gölgeye iktiyac duymadık.

Aydınlıkta ise gölgesini bulamadık.

Diyeceğim şuki, bizim davamız uğruna İl başkan yardımcısı veya yönetim üyesi olmamıza gerek yok!

Davama, partime ve liderime sadakatim sonsuza kadar devam edecektir. Davama olan gönül bağım ve çalışmalarım parti yönetim kurulu ve il başkan yardımcısı olmadan da vardı, bundan sonrada var olacaktır.

Kararsız kaptanı olan bir gemi her daim rotasını şaşırtacaktır.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ