SAADET SAHADA!

Okuduğunuz haber
OĞUZLAR BELEDİYESİ’NE YENİ ARAÇ!

CEYLAN, ALMANYA CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    OĞUZLAR BELEDİYESİ’NE YENİ ARAÇ!

OĞUZLAR BELEDİYESİ’NE YENİ ARAÇ!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Oğuzlar Belediyesi 'ne belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere iş makinası hibe edildi.

İLÇELER      02 Ocak 2023 - 13:43     0

OĞUZLAR BELEDİYESİ’NE YENİ ARAÇ!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Oğuzlar Belediyesi 'ne belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere iş makinası hibe edildi.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanı Mehmet Ali Ekmekci, Oğuzlar Belediyesi personelleri ve Oğuzlar halkının katılımıyla kurban kesimi ve anahtar teslimi gerçekleşti.

İş makinesi desteğinden dolayı teşekkürlerini ileten Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım; "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından belediye hizmetlerimizde kullanılmak üzere hibe edilen iş makinesi ile araç parkımız güçlendi.

Desteklerinden dolayı başta gönül belediyeciliğinin mimarı Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn Murat Kurum'a, AK Parti MKYK Üyesi Milletvekilimiz Sn Ahmet Sami Ceylan'a, AK Parti Milletvekillerimiz Sn Oğuzhan Kaya ve Sn Erol Kavuncu'ya, AK Parti İl Başkanımız Sn Yusuf Ahlatçı'ya,AK Parti İlçe Başkanımız Sn Mehmet Ali Ekmekci 'ye Oğuzlarımız adına teşekkür ederiz. Köylerden ilçelere, ilçelerden şehirlere topyekûn büyüyen gelişen Türkiye 'nin Türkiye Yüzyılında da hedefi büyük. Bu hedeflere ulaşma noktasında bizler de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ilçemize hizmet için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz "dedi

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ