BİR TARİH YOK OLUYOR

Okuduğunuz haber
OĞUZLAR’DA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

AYÇİÇEĞİ ÜRETİCİSİ HALA MAĞDUR!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    OĞUZLAR’DA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

OĞUZLAR’DA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Oğuzlar’da Gaziler Günü dolayısıyla 100. Yıl Atatürk Parkı’nda tören düzenlendi

İLÇELER      21 Eylül 2022 - 10:48     0

OĞUZLAR’DA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Oğuzlar’da Gaziler Günü dolayısıyla 100. Yıl Atatürk Parkı’nda tören düzenlendi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Oğuzlar Şubesi üyesi Kıbrıs Gazileri , Oğuzlar Kaymakamı Ali Emre Tekin, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Murat Okur, İlçe Emniyet Amiri Cevdet Kızıl ve ilçe idare amirlerinin katılımıyla Gaziler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunularak vatan savunmasında şehadete erişen tüm şehitler ve gaziler için saygı duruşunda bulunuldu.

Gaziler Günü dolayısıyla Oğuzlar’da yaşayan gazilerle biraraya gelen Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm gazilerimizi, şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor, tüm gazilerimizin gaziler gününü kutluyorum. Ölürsek şehit, kalırsak gazi / Vatan için can vermek pek ali / Şan ve şeref yazıldı göğsümüze / Vatan sevgisi baki içimizde diyerek fedakarca mücadele eden yaşayan anıtlarımıza minnetimizi ifade etmeye kelimeler yetersiz kalır” şeklinde açıklamada bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ