ÇEVREYOLU MUTLAKA TAŞINMALI!

Okuduğunuz haber
ÖNLEM ALMAK İÇİN DAHA KAÇ KİŞİNİN ÖLMESİ GEREKİYOR?

BUHARA CADDESİ YENİLENİYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÖNLEM ALMAK İÇİN DAHA KAÇ KİŞİNİN ÖLMESİ GEREKİYOR?

ÖNLEM ALMAK İÇİN DAHA KAÇ KİŞİNİN ÖLMESİ GEREKİYOR?

Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Yasin Doğan, çevreyolunda yaşanan kazalarla ilgili tek ve en etkili çözümün yolun şehir dışına çıkarılması gerektiğini söyledi.

SİYASET      10 Agustos 2022 - 12:44     0

ÖNLEM ALMAK İÇİN DAHA KAÇ  KİŞİNİN ÖLMESİ GEREKİYOR?

Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Yasin Doğan, çevreyolunda yaşanan kazalarla ilgili tek ve en etkili çözümün yolun şehir dışına çıkarılması gerektiğini söyledi.

Son günlerde İlim Yayma kavşağında yaşanan kazaların ardından Pazar gecesi İskilip kavşağındaki kazada anne ve 7 aylık bebeğinin hayatını kaybetmesinin vatandaşları derin bir üzüntüye boğduğunu bildiren Doğan, "Önlem alınması için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor" dedi.

Basın mensuplarının dahi yaşanan kazalara yetişemediğini aktaran Merkez İlçe Başkanı Doğan, bölge halkının artık kavşaktan geçerken ölüm korkusu yaşadığını kaydetti.

Sadece birkaç hafta içerisinde yaşanan kazalarda 4 kişinin öldüğünü, 10 kişinin de yaralandığına dikkat çeken Doğan, tüm yetkilileri göreve çağırarak "Çorum çevreyolundaki kazaların artık önüne gecilemiyor. Kısa bir süre önce İlim Yayma Cemiyeti kavşağında yaşanan kazada iki canımızı kaybettik. Birkaç gün önceki kazada 6 kişi yaralandı. Pazar günü meydana gelen kazalarda da gündüz 3 kişi daha yararlanırken gece ise bir anne ve 7 aylık bebeği hayatını kaybetti. Baba da yaralı olarak kurtuldu. Çevreyolu daha kaç kişinin canını yakacak? Tekrar tekrar söylüyoruz şehrin ortasında çevreyolu olmaz. Bununla ilgili yeni projeler yapılmalı, çevreyolunu şehrin dışına taşımalıyız. Çevreyolu yapılana kadar burada gereken önlemler derhal alınmalıdır.

Bu soruna çözüm bulun artık. Başka canlar yanmasın. Çevreyolunda herkes ölüm korkusuyla ve endişeyle kavşaklardan geçer hale geldi.

Defalarca söyledik ve söylemeye devam edeceğiz. Tedbir almadığınız, çözüm bulmadığınız her gün orada olan kazalardan sizler sorumlusunuz. Şehir içinde kalan çevre yoluna alt geçitler, üst geçitler yapılması veya çevre yolunun şehir dışına çıkarılması gibi bir çok alternatif var iken, hiç birini yapmadan boş ve bir türlü gerçekleşmeyen vaatler vererek bu sorunu çözemezsiniz.

Milletvekillerinden, belediye başkanına, validen karayolları bölge müdürüne kadar bir kez daha sesleniyoruz; Çevre yolundaki sorunu acilen çözün. Daha fazla ailenin canı yanmasın" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ