18 MART, AZİM VE YİĞİTLİKLE ÖRÜLMÜŞ BİR DESTANDIR

Okuduğunuz haber
ORHAN PANCARCI, HAYATINI KAYBETTİ

ÇANAKKALE ZAFERİ, EŞSİZ BİR DESTANDIR

Anasayfa   /    YAŞAM    /    ORHAN PANCARCI, HAYATINI KAYBETTİ

ORHAN PANCARCI, HAYATINI KAYBETTİ

Çorum Merkez Yoğunpelit Köyü’nden, Genel-İş Sendikası Çorum eski Temsilcisi Ali Pancarcı’nın kardeşi Orhan Pancarcı (57) hayatını kaybetti.

YAŞAM      18 Mart 2023 - 12:39     0

ORHAN PANCARCI,  HAYATINI KAYBETTİ

Çorum Merkez Yoğunpelit Köyü’nden, Genel-İş Sendikası Çorum eski Temsilcisi Ali Pancarcı’nın kardeşi Orhan Pancarcı (57) hayatını kaybetti.

2 gün arayla hem annesini, hem de kardeşini kaybeden Ali Pancarcı, acıları üst üstte yaşadı.

Ali, Fatma, Sabire ve Muharrem Pancarcı’nın kardeşleri, Gül Pancarcı’nın eşi, 2 çocuk babası Orhan Pancarcı, yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurtarılamayarak vefat etti.

Ali Pancarcı, 2020 yılı Kasım ayında bir trafik kazası sonucu oğlu Onur Pancarcı’yı kaybetmişti. 2 gün önce de annesi Zöhre Pancarcı’yı toprağa veren Ali Pancarcı, şimdi de kardeşinin vefatıyla derin üzüntü yaşıyor.

Orhan Pancarcı’nın cenazesi 18 Mart Cumartesi günü saat 11.00’de Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi’nde düzenlenecek törenin ardından Yoğunpelit Köyü’nde toprağa verilecek.

KENTİN GÜNDEMİ, Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ