İYİ PARTİ’TE KONGRE HEYECANI!

Okuduğunuz haber
ORTAKÖY BELEDİYESİ, ÇÖP KONTEYNERLERİNİ YENİLİYOR

ÇORUM, İZMİR’DE TANITILDI

Anasayfa   /    İLÇELER    /    ORTAKÖY BELEDİYESİ, ÇÖP KONTEYNERLERİNİ YENİLİYOR

ORTAKÖY BELEDİYESİ, ÇÖP KONTEYNERLERİNİ YENİLİYOR

Ortaköy Belediye Başkanlığı, İlçede bulunan çöp konteynerlerini yeniliyor.

İLÇELER      14 Aralik 2022 - 12:33     0

ORTAKÖY BELEDİYESİ, ÇÖP  KONTEYNERLERİNİ YENİLİYOR

Ortaköy Belediye Başkanlığı, İlçede bulunan çöp konteynerlerini yeniliyor.

Ortaköy Belediye Başkanlığı, Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından almış olduğu çevre geliri karşılığı yardım desteği ile 60 adet çöp konteyneri tedarik etti.

Başkan İsbir, “İlçemizin çeşitli bölgelerinde ihtiyaç haline gelen ve mevcut durumu itibariyle yenilenmesi gereken çöp konteynerlerimizi Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın desteği ile yeniliyoruz,ilçemizin her alanda gelişip güzelleşmesi ve ihtiyaçlarına cevap bulur bir durumda olması için bütün imkan ve çabalarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz, Bu hizmet ve projelerin ilçemize gelmesinden dolayı bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, Ak Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a, Ak Parti Çorum İl Başkanımız Yusuf Ahlatçı’ya ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ