ÇOKİŞ İSTİHDAMA KAPI ARALIYOR

Okuduğunuz haber
ORTAKÖY’DE VOLEYBOL HEYECANI!

YAŞAR DEVECİ VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    SPOR    /    ORTAKÖY’DE VOLEYBOL HEYECANI!

ORTAKÖY’DE VOLEYBOL HEYECANI!

Ortaköy Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası’nda Gençlik Spor birinciliği elde etti.

SPOR      31 Mayis 2022 - 10:53     0

ORTAKÖY’DE VOLEYBOL HEYECANI!

Ortaköy Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası’nda Gençlik Spor birinciliği elde etti.

Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında Ortaköy ilçesinde gerçekleştirilen Kaymakamlık voleybol turnuvası Gençlik Spor ve Bekçiler FC. arasında oynanan final maçı ile sona erdi. Ortaköy Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakada Gençlik Spor, Bekçiler FC’yı 3-1 yenerek birincilik kupasına ulaştı. Turnuvada Bekçiler FC. İkinci, Aşdağul Belediyesi ise üçüncü oldu.

Turnuvada birinci olan Gençlik spor’a kupa ve madalyaları Ortaköy Kaymakamı Abdülhamit Mutlu, İkinci olan Bekçiler FC’ya Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, üçüncü olan Aşdağul Belediyesi voleybol takımına ise Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ufuk İsbir tarafından verildi.

Turnuvada göstermiş olduğu centilmenlik, gayret ve özveriden dolayı ise Ortaokul öğrencilerinden oluşan Mavi Şimşekler takımı da madalya ile ödüllendirildi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir yaptığı açıklamada, “Spor bizim birleştirici gücümüz, düzenlenen turnuva ile birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşliğimizi bir kez daha perçinledik, turnuvaya katılan tüm takımları kutluyor, sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ