YAZ KUR'AN KURSLARI 27 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK

Okuduğunuz haber
ORTAKÖY'E AMERİKALILAR GELDİ

ÇORUMLU ALBAY HAYATINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    ORTAKÖY'E AMERİKALILAR GELDİ

ORTAKÖY'E AMERİKALILAR GELDİ

Son zamanlarda gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında ilgi odağı haline gelen Ortaköy ilçesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

İLÇELER      15 Haziran 2022 - 11:26     0

ORTAKÖY'E AMERİKALILAR GELDİ

Son zamanlarda gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında ilgi odağı haline gelen Ortaköy ilçesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

İlçeyi son olarak da Amerikan Chicago üniversitesi Doğu Enstitüsü’nden bir heyet ziyaret etti.

Şapinuva Tarihi Ören yeri ve İncesu kanyonuna yapılan ziyaretler kapsamında Ortaköy İlçesine gelen turist kafilesini ilçe girişinde karşılayan Belediye Başkanı Taner İsbir, “Son dönemde ilçemize olan merakın farkındayız, gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında bir çok yerli ve yabancı turisti ilçemizde misafir ediyoruz. İlçemizin adını her alanda duyurarak tanıtımını yapmaya gayret gösteriyoruz. Bugün ki misafirlerimiz ise Chicago üniversitesi Doğu Enstitüsü Başkanı Prof.Dr. Theo Van Hout ve beraberindeki Amerikan vatandaşları ile Hitit uzmanlarımız, Kendilerine İlçemize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor, İlçemizde geçirdikleri süre zarfında Tarihi ve doğal güzellikler ile dolu bir gün diliyorum” dedi.

Ziyaretçi turistleri ilçe girişinde yer alan Seyirtepe dinlenme alanında karşılayan Başkan İsbir, İlçe hakkında kısa bir bilgi vererek, kendilerine hediyeler takdim etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ