MYO’DAN ANLAMLI ETKİNLİK!

Okuduğunuz haber
ORTAKÖY İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

SEL BASKININI BİLE FIRSATA ÇEVİRDİ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    ORTAKÖY İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

ORTAKÖY İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Ortaköy İlçesi Tarihi ve Doğal Güzellikleri ile ilgi odağı olmaya devam ediyor.

İLÇELER      09 Haziran 2022 - 11:18     0

ORTAKÖY İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Yıl içerisinde birçok yerli ve yabancı turisti ağırlayan Ortaköy ilçesi Tarihi ve Doğal güzellikleri ile ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ziyaretçi misafirler ile bizzat ilgilenerek kendilerine rehberlik edip, İlçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yapmış olduğu hizmet ve çalışmalar hakkında da bilgi veriyor.

Son olarak İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atçıoğlu ve ilçede görev yapan Okul Müdürlerini de misafir eden Başkan İsbir, Ortaköy’ün Çorum’un en küçük ilçelerinden bir tanesi olduğunu belirterek, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin anlatmakla bitmeyeceğini dile getirdi.

Şapinuva Ören yeri, İncesu Kanyonu, Oruçpınar göleti, Cemal Boyacı Parkı, Dağevi mesire alanının gezilip görülmesi gereken yerlerden olduğunu anlatan Başkan İsbir, “Siz misafirlerimiz ile keyifli bir gün geçirdik. Bizlerin gönül kapısı sizler için ardına kadar açıktır. Sizleri ilçemde ağırlamaktan son derece mutluyum, gittiğiniz yerlerde de ilçemizi tanıtmanız bizlere destek verecektir. Bir kez daha hoş geldiniz diyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ