AKİF AKCAN VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
OSMANCIK’TA 50 MİLYONLUK 8 TESİSE GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

MÜRSEL ALACA VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    OSMANCIK’TA 50 MİLYONLUK 8 TESİSE GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

OSMANCIK’TA 50 MİLYONLUK 8 TESİSE GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

Osmancık Belediyesi tarafından yaptırılan 50 milyon liralık 8 proje için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

İLÇELER      26 Eylül 2022 - 12:36     0

OSMANCIK’TA 50 MİLYONLUK  8 TESİSE GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

Osmancık Belediyesi tarafından yaptırılan 50 milyon liralık 8 proje için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Atatürk Parkı’nda düzenlenen programda konuşan Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, yapılan yatırımların gelecek nesiller için birer armağan olduğunu dile getirdi.

Birlikte çalışarak Osmancık’ın geleceğini inşa ettiklerinden söz eden Başkan Gelgör, Osmancık’ın tatilbölgeleri ile yarışır bir güzelliğe kavuştuğunu açılış yapılan parka Gazi Mustafa Kemal Atatürk ismini verdiklerini, Koyunbaba Mahallesine Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın adına büyük bir park ve sosyal tesis yaptıklarını, Festival alanı yaptıklarını, Türkiye’ye örnek olacak bir güreş arenası ayrıca Mustafa Kemal Atatürk Parkı içerisine bir de cami inşa ettiklerini vurguladı.

KENDİ ELEKTRİĞİMİZİ ÜRETİYORUZ

Osmancık Belediyesi’nin kendi elektriğini üretmeye başladığından söz eden Gelgör, Çiftlikler Mahallesi’ne belediyeye ait 500 KWA Güneş Enerji Santrali kurduklarını ve yılda ortalama 1,5 milyon TL gelir elde edildiğini kaydetti.

Konuşmasında yeni projelerin müjdesini de veren Başkan Gelgör, “Kızılırmak’a şişme bent projemiz hazır. Burada tekne gezileri yapılacak bir proje yakında ihale edilecek. Yeni Mahallede eski hükümet konağı alanına Türk Devletleri Parkı yapacağız. İlçemizin merkezine büyük bir sosyal alan kazandıracağız. Osmancık Kalesine yapacağımız asansör projesi kurul onayından geçti. Biz bu yatırımları devletimizin gücünü ve halkımızın teveccühünü daima hissederek yapıyoruz. Osmancık halkı her şeyin en güzeline layıktır. Sevdamız Osmancık, her şey Osmancık için. Ne mutlu Türküm diyene” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ