KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ BARİYERLERE ÇARPTI

Okuduğunuz haber
ÖZDEMİR’DEN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI!

TORUNLARINA KAVUŞMAK İÇİN PEDAL ÇEVİRİYORLAR

Anasayfa   /    Gündem    /    ÖZDEMİR’DEN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI!

ÖZDEMİR’DEN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI!

Çorum Ziraat odası başkanı Adem Özdemir, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

GÜNDEM      16 Mayis 2023 - 11:42     0

ÖZDEMİR’DEN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI!

Çorum Ziraat odası başkanı Adem Özdemir, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ziraat Odası Başkanı Özdemir, her yıl kutlanan 14 Mayıs Çiftçiler Günü kapsamında yaptığı açıklamada, ülke kalkınmasının baş mimarlarının çiftçiler olduğunu söyledi.

Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerin emeği kutsal olduğuna değinen Özdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Çiftçimiz, zor tabiat koşullarında, yağmur, çamur demeden, gecesini gündüzüne katarak üretiyor, tarlasından, bağından, bahçesinden, ahırından, ağılından kopmuyor, ormanda, denizde üretimini sürdürüyor.

Çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir.

Alın teri ve emeği ile en güzel sebzeyi, meyveyi, tahılı üretmek için fedakârca çaba harcayan tüm çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlar, bereketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmeleri temenni eder, aile bireyleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler dilerim."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ