ŞAHİNER’DEN KAHRAMANLARA TEŞEKKÜR!

Okuduğunuz haber
ÖZDEMİR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

BİR MİLLETİN DİRİLİŞİ ÇANAKKALE PANELİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    ÖZDEMİR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

ÖZDEMİR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

Çorum Dedesli Ovası Türkmenler Derneği, Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir’i ziyaret ederek kutladılar.

GÜNDEM      01 Mart 2023 - 12:14     0

ÖZDEMİR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

Çorum Dedesli Ovası Türkmenler Derneği, Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir’i ziyaret ederek kutladılar.

3 Şubat’ta yapılan seçimlerde Çorum Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Adem Özdemir’e ziyaretler sürüyor.

Çorum Dedesli Ovası Türkmenler Derneği Başkanı Arap Filiz, başkan yardımcıları Ali Yıldırım, Yusuf Akça, ve Alahattin Yıldırım’da Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir’i makamında ziyaret ederek kutladılar. Ziyarette oda başkan yardımcısı Veli Alev, yönetim kurulu üyeleri Saffet Kışla, Bülent Özkan ve Arif Ceylan, hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odasının yeni Başkanı Adem Özdemir, birlik ve beraberlik içerisinde Çorumlu çiftçilere yardımcı olmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Başta köy dernekleri olmak üzere sivil toplum örgütleri ile sürekli istişareler yapacaklarını ve onlardan gelen talepleri ve önerileri değerlendireceklerini anlatan Özdemir, “Tarım sektörü gıdaya, sanayiye hammadde üreten bir sektördür. Çiftçiyi ve toprağı ihmal etmek geleceğimizi ihmal etmektir. Geleceğimizin devam etmesi için çiftçiye ve toprağa değer vermemiz gerekmektedir. Tarımda kaliteyi ve verimi artırmak için teknik tarıma geçmeliyiz ve bunun içinde Ziraat Odası olarak çiftçilere örnek olmalıyız. Ziraat Odası’nın amacı ve gayesi çiftçi girdilerini aşağıya çekmek ve demokratik haklarını ararken yanında durmaktır. Çiftçilerimize daha faydalı olabilmek için yeni projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz ” dedi.

Dedesli Ovası Türkmenler Derneği Başkanı Arap Filiz, ise 12 köyün oluşumu ile kurulan derneklerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek Özdemir ve ekibine başarılar diledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ